Criminalistul Dan Antonescu, despre ucigasa de la metrou: "Nebunii au inteligenta geniala!” Specialistul a analizat comportamentul Magdalenei Serban EXCLUSIV

Criminalistul Dan Antonescu explica pentru WOWbiz.ro ce inseamna faptul ca Magdalena Serban, criminala de la metrou, si-a schimbat de 3 ori coafura in noaptea crimei.

Autor: Simona Alexa

Dupa cum se stie, in seara oribilei crime, Magdalena Serban avea capul acoperit in momentul atacului comis la metrou. Ea purta pe cap un batic cu care isi acoperise parul, lucru care se observa pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

Ulterior, dupa producerea actului monstruos, psihopata a renuntat la acest accesoriu, ea aruncand baticul in primul cos cand a iesit la suprafata.

Mai mult de atat, in orele petrecute pe strazi, de la producerea crimei si pana a fost prinsa de politisti si dusa la sectie, Magdalena Serban si-a schimbat aspectul exterior.

Ea si-a prins parul la spate, intr-o coada si s-a pieptanat cu bretonul dat tot intr-o parte, dupa cum se poate observa in imaginile surprinse in momentul ridicarii sale de pe strada. Ajunsa la Politia Capitalei, unde urma sa fie anchetata, criminala si-a desfacut parul din coada si l-a lasat liber pe spate, de aceasta data ea aranjandu-si bretonul pe toata fruntea.

Citeste si: Calatorii din metrou au fost socati! Cine si-a facut aparitia in statiile din subteran? Toti s-ar fi asteptat sa il vada intr-un bolid de lux! Cine este vedeta care a castigat respectul tuturor?

Contactat de WOWbiz.ro, criminalistul Dan Antonescu a analizat comportamentul psihopatei. Specialistul a tinut sa puncteze faptul ca persoanele cu probleme psihice au o inteligenta cu mult peste medie spunand ca, in capul lor, actele comise au o justificare clara.

Sa ne intelegem, cand aveam de-a face cu un nebun, nu inseamna ca vorbim despre un prost! Nebunii au inteligenta geniala. Le merge mintea cu mult peste medie. Comportamentul ei (n.r.: cel de a-si acoperi capul in timpul crimei si a renunta la batic si la coafura pe care o avea cand s-a indepartat de locul crimei) este cel al unul om cu probleme psihice care refuza sa recunoasca ceea ce a facut, desi in mintea ei actul in sine este justificat! In capul ei gestul facut are o justificare pentru

ca victimele aveau semnalmentele dusmancelor ei. Ea facuse o fixatie pentru femei tinere si prin gestul sau s-a eliberat de tot ceea ce acumulase. Este gresit sa spui ca un om cu probleme psihice este “incet la mine”. Din contra! Sunt extrem de inteligenti, gandesc si actioneaza rapid!”, a declarat fostul sef de la “Omoruri”, criminalistul Dan Antonescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies