Criminalul de la Săpoca nu a fost uitat de amici: ”Un prieten adevărat e greu de găsit, și mai greu de părăsit și imposibil de uitat!” FOTO

Nicolae Lungu a ucis 7 pacienți cu stativul pe 18 august anul trecut, pe când era internat în spitalul din Săpoca (județul Buzău).

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Pe 18 august 2019, la ora 3:30 dimineața, Nicolae Lungu (38 de ani), internat la spitalul de psihiatrie Săpoca, a atacat mai mulți pacienți aflați cu el în salonul 206, omorând cu stativul 7 dintre ei (3 decedați ulterior atacului) și rănind grav alte 6 persoane. Bărbatul, originar din comuna Săgeata, a fost prins în curtea instituției, după ce fugise pe geam, de un polițist care se afla acolo, după ce adusese un pacient la spital. 

Citeste si: Duhovnicul de la Muntele Athos al lui Gigi Becali și Mihai Neșu spune că păcatele trupești sunt cauza pandemiei: “Suntem obsedați sexual, nu mai știm cum să ne mai satisfacem aceste pofte”

Citeste si: Sora lui Adrian Păunescu, internată din 1974 într-un spital de psihiatrie, a trecut pe lângă moarte! ”A făcut o pneumonie și abia a supraviețuit!” EXCLUSIV

Cercetat în continuare de procurori, fiind readus tot la spitalul groazei din Săpoca, unde este supravegheat, Nicoale Lungu nu a fost uitat de prietenii lui apropiați. Ovidiu, un amic al lui Nicolae din Săgeata, a postat recent o fotografie cu bărbatul arestat, scriind în dreptul ei următoarele: ”Un prieten adevărat e greu de găsit, și mai greu de părăsit și imposibil de uitat”. În completare, o tânără - prietenă comună cu cei doi - a ridicat și ea o fotografie mai veche cu Nicolae Lungu, realizată se pare tot într-un spital. 

fara descriere

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate