Vedete

Criminalul din Botosani a declarat ca iubita lui ar fi omorat-o pe Petronela. E cumplit ce se intampla acum cu tanara. "E un copil marcat" EXCLUSIV

Iubita criminalului din Botosani a fost injurata, jignita si amenintata. In ultima declaratie, Bogdan Ionel a spus ca ea ar fi omorat-o pe Petronela Mihalachi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Criminalul din Botosani a declarat ca iubita lui ar fi omorat-o pe Petronela. E cumplit ce se intampla acum cu tanara. "E un copil marcat" EXCLUSIVicon photo

Suspectul principal al  crimei de la Botosani a fost scos din arestul IPJ Botosani si dus in fata instantei dupa ce procurorii au facut o propunere de prelungire a mandatului de arestare preventiva.

In fata judecatorilor, Bogdan Ionel a declarat ca adevaratul criminal al Petronelei este chiar iubita lui, Mihaela.

"Vine cu tot felul de variante: audierea si varianta. A declarat ca era cu fata si ar fi injunghiat-o prietena lui", a declarat pentru botosaneanul.ro Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe langaTribunalul Botoşani.

Initial, Bogdan Ionel a recunoscut ca el este criminalul, ulterior a declarat ca asasinul ar fi un barbat bine facut si cu multe tatuaje pe care l-ar fi vazut in padurea Pacea, iar apoi a spus ca ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.

In ultima sa declaratie, suspectul principal al crimei din padurea Pacea a acuzat-o chiar pe iubita lui, Mihaela, ca ar fi injunghiat-o pe Petronela.

Internatala Psihiatrie imediat dupa teribila crima produsa pe 25 aprilie 2018, iubita suspectului principal a fost externata in urma cu cateva zile.

Adolescenta a fost audiata de anchetatori, iar acestia au ascultat varianta fetei despre ceea ce s-a petrecut in padurea Pacea, dar si despre motivul pe care Bogdan l-ar fi avut pentru a o ucide pe Petronela.

Tanara Mihaela a fost tinta unui val de ura pe retelele de socializare si pe canalul ei de youtube unde posta filmulete. Aceasta isi dorea sa ajunga un vlog-er de succes, dar si artista.

Ei bine dupa crima din padurea Pacea mii de oameni au amenintat-o, au jignit-o si au blestemat-o, asa ca liceana si-a inchis toate conturile de socializare.

In plus, in doar o luna Mihaela ar fi slabit foarte mult pe fond nervos si s-ar fi izolat de toata lumea.

Vezi ce spune o cunostinta a Mihaelei despre starea tinerei doar pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune