Criminalul din Bulgaria a fost extrădat! Imagini cu el în momentul în care a ajuns în Bulgaria! Cum a apărut tânărul în aeroport

Autorităţile l-au adus pe Severin, ucigaşul jurnalistei din Bulgaria, înapoi în ţară, unde va fi tras la răspundere pentru faptele sale.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Severin Krasimirov, principalul suspect în cazul jurnalistei  Victoria Marinova a fugir imediat după teribila crimă în Germania. Acolo a fost arestat de autorităşi, iar miercuri a fost extrădat în Bulgaria, acolo unde va trebui să dea socoteală în faţa magistraţilor. 
 
Vinovatul locuia într-un cartier ră famat din Ruse şiu a mai avbut probleme cu legea în trecut. Procurorul de caz spune că infractorul a dat dovadă de o brutalitate iesita din comun. El a violat-o, a batut-o şi a strangulat-o pe jurnalistă, înainte ca aceasta să îşi de ultima suflare sub ochii lui. Soţia asasinului l-a văzut în noaptea crimei, atunci când a venit acasă plin de sânge, însă i-a spus că s-a bătut cu nişte băieţi. La percheziţia locuinţei tânărului în vârstă de doar 21 de ani, anchetatorii au găsit sângele victimei pe hainele lui. 
 
După ce a fost arestat Severin şi-a recunoscut fapta, însă a spus că era beat în momentul atacului.
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate