Criminalul Esterei, fetița de 5 ani violată și omorâtă în Baia Mare, a fost prins! Imagini cu momentul în care a fost ridicat și dus la poliție

Răsturnare de situație în cazul micuței Estera, fetița de 5 ani care a avut parte de un sfârșit tragic în 2018.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Răsturnare de situație în cazul micuței Estera, fetița de 5 ani care a avut parte de un sfârșit tragic în 2018. Presupusul criminal al Esterei a fost prins la un an de la odioasa faptă, potrivit vasiledale.ro.
Primele informații îl indică pe un tânăr de 17 ani, care locuiște în același bloc cu familia Esterei, în zona Combinatului Cuprom.
În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, ambele din cadrul I.G.P.R., și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, azi, 26 iunie, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din Baia Mare, despre care există indicii temeinice că ar fi comis infracțiunile de viol și omor înregistrate la data de 1 mai 2018” se arată în comunicatul Poliției.
Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Citeşte întreaga ştire: Criminalul Esterei, fetița de 5 ani violată și omorâtă în Baia Mare, a fost prins după un an! Are 17 ani și locuia în același bloc cu victima.

Estera a avut parte de un sfârșit tragic, printre ruinele fostului combinat din Baia Mare

fara descriere

Fetița de 5 ani a fost găsită fără viață, după ce dispăruse de acasă. Încă de la începutul anchetei, probele ADN prelevate de la locul crimei au stabilit că ar fi vorba despre un adolescent.
Criminalul i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. La o examinare preliminară, legiştii au descoperit multe fracturi craniene produse cu un corp dur, dar şi urme ale unui abuz sexual ce indică un viol. Leziunile de la cap, gravele fracturi, i-au provocat moartea extrem de brutală", au declarat atunci surse din rândul anchetatorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate