Criminalul fetiței din Dâmbovița s-a sinucis! Olandezul pedofil s-a aruncat în fața unui camion

Principalul suspect în cazul uciderii micuței Mihaela s-a sinucis!

Distribuie pe:

Autor: R.L., C.I.

Fetita de 11 ani ucisa de pedofilul olandez, in Dambovita

Criminalul olandez al Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita, s-a sinucis

Bărbatul din Olanda, principalul suspect în cazul uciderii micuței Mihaela Adriana, s-a sinucis. Potrivit unor surse din cadrul poliției olandeze, pedofilul care ar fi agresat-o și ucis-o pe fetița din România în vârstă de 11 ani s-a aruncat în fața unui camion.

Criminalul olandez, vinovat de moartea unei fetite de 11 ani, in Dambovita

Potrivit autorităților, principalul suspect în uciderea fetiței din Dâmbovița avea cazier,  antecedente penale de agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Pedofilul era filat de polițiștii olandezi. Bărbatul nu fusese reținut pentru că oamenii legii nu reușiseră să obțină mandatul internațional de arestare. Criminalul se afla pe stradă și, potrivit autorităților, dintr-o dată s-a aruncat în fața unui camion. În urma impactului, a murit pe loc. Știre în curs de actualizare.

Momente cumplite în Dâmbovița! Micuța Adriana a fost adusă acasă în sicriu FOTO CUTREMURĂTOR

Momente cumplite în localitatea din Dâmbovița de unde era micuța Adriana, fetița de 11 ani ucisă. Ea a fost adusă acasă în sicriu.

În fața casei din Gura Șuții (jud. Dâmbovița), pe poartă, a fost amplasată o icoană mare. Sicriul fetei a fost dus în curte.

 

Toți oamenii din sat sunt șocați de ce a putut să se întâmple, iar părinții fetei cu atât mai mult, abia au avut curaj să își privească copilul. Adriana a fost găsită cu urme de violență pe trup, ca urmare a agresiunilor din partea atacatorului ei. Pe langa asta, micuța a fost supusă și unei autopsii, după ce trupul ei a fost găsit, astfel încât, semnele morții chinuite au rămas destul de vizibile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate