Criminalul român care a ucis cu sânge rece șase oameni a fost pus în libertate! Marius Csampar și-a petrecut 23 de ani în închisoare

Marius Csampar, unul dintre cei mai temuți criminali din România, a fost pus în libertate după aproape un sfert de secol petrecut în închisoare.

Autor: M.B.

In articol:

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat la 99 de ani de închisoare. Bărbatul a făcut comis prima crimă la vârsta de 16 ani și în următorii ani a mai ucis încă cinci persoane. Este bănuit că ar fi implicat și în alte cazuri în care autorul crimelor a rămas necunoscut.

Criminalul cu sânge rece a depus cerere de eliberare condiționată, iar magistrații de la Tribunalul Mehedinți au admis cererea, după ce bărbatul și-a petrecut 23 de ani în închisoare. ”În baza art. 43 alin. 3 si art. 44 si 45 C.p.p., dispune reunirea cauzelor cu nr. 3199/225/2020 și nr. 3560/225/2020, dosarul urmând să poarte numarul 3199/225/2020.

În baza art. 425 ind. 1 alin. 1 și alin. 7 pct. 2 lit. a raportat la disp. art. 587 alin. 3 din C.p.p., Admite contestațiile formulate de condamnatul CSAMPAR MARIUS împotriva s.p. nr. 380/21.04.2020 pronunțată de Judecătoria Dr. Tr. Severin în dosarul nr. 3199/225/2020 și împotriva s.p. nr. 449/11.05.2020 pronunțată de Judecătoria Dr. Tr. Severin în dosarul nr. 3560/225/2020. Desființează parțial sentințele penale atacate în sensul că: Admite cererile de  liberare condiționată privind pe condamnatul CSAMPAR MARIUS. Dispune liberarea condiționată a condamnatului CSAMPAR MARIUS, din executarea pedepsei detențiunii pe viață, aplicată prin sentinta penala nr.

372/2014 a Tribunalului Giurgiu.

Dispune punerea în libertate a condamnatului CSAMPAR MARIUS de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 376/2015 emis de Tribunalul Giurgiu, dacă nu este arestat în altă cauză.

Menține dispozițiile instanței de fond în ceea ce privește avansarea onorariilor apărătorilor din oficiu.

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., 

Cheltuielile judiciare din contestație rămân în sarcina statului.

În baza art. 275 alin. 6 C.p.p.,

Suma de 313 lei, reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu, Albu Cristina, conform delegatiei nr.

290/2020, emisă de Baroul Mehedinți, rămâne în sarcina statului și va fi avansată din fondurile Ministerului Justitiei. Definitivă.”,  se arată în decizia magistraților.

Citeste si: Prima reacție a lui Cuza de la Noaptea Târziu după ce Ramona Olaru s-a despărțit de el și l-a numit „bărbat de nimic”: „Scandalul dintre noi este…”

Cum arată acum Marius Csampar, unul dintre cei mai sângeroși criminali din România

Marius Csampar a fost eliberat și, pe rețelele de socializare, au apăr deja primele fotografii cu el. Nu se știe dacă temutul infractor a luat legătura cu familia lui, mai ales că, în cei 23 de ani de detenție, el a fost vizitat o singură dată de unul dintre frații lui.

sursa foto: Cancan

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aproape 400 de români care lucrau pe vase de croazieră din America de Nord au revenit în ţară, prin Barbados

Niciun nou caz de contaminare cu Covid-19 în China, o premieră de la declanşarea pandemiei

Polițistul care a fost concediat după ce și-a acuzat șefii că îl presează să dea amenzi e dator vândut! Kovacs Valer depinde acum doar de salariul mic al soției sale, care e...

7 zodii vor avea parte de schimbări dure dar necesare astăzi. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

LEGEA PENSIILOR se schimbă complet! Vestea dimineții pentru milioane de români

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Radarele fixe ar putea reveni pe drumuri. Un deputat propune modificarea legislației rutiere

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies