Crina Matei, gest impresionant de Sarbatori! De ce a facut-o sa planga pe o batrana de 102 ani! VIDEO

In perioada Sarbatorilor, actrita Crina Matei, alaturi de cantaretul de muzica populara Florin Grigore de la Star Music Band, a adus alinare batranilor de la Caminul pentru Persoane Varstnice "Odai" prin implicarea voluntara in proiectul "Dar din suflet pentru un zambet".

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Cei doi le-au oferit batranilor lucruri, dar si un cadou muzical, care a venit ca o alinare pentru oamenii de la azil. (wow, de cine s-a indragostit fostul iubit al Crinei Matei)

“Campania noastra “Dar din suflet, pentru un zambet”, merge mai departe. Impreuna cu interpretul Florin Grigore si extraordinara Dana Melinte, am fost oaspeti in Caminul de bunici “Odai”. Am fost onorati sa daruim putina bucurie prin prezenta noastra si cateva daruri oferite din suflet celor care chiar aveau nevoie de asa ceva. In vizita la azil am cunoscut si o bunica minunata, luminoasa si plina de umor, in varsta de 102 ani. M-a impresionat teribil doamna, poate tocmai de aceea, am si vrut sa ii cant personal un colind! A fost atat de receptiva, incat i-au dat lacrimile la melodia mea! A fost un moment de suflet”, a declarat Crina Matei pentru WOWbiz.ro.


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate