Cristi Borcea a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca! Dinamovistul este în stare gravă!

Crsiti Borcea a fost internat de urgentă la spital. Starea lui este gravă și se află sub îngrijirea medicilor

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cristi Borcea a ajuns luni seara, în jurul orelor 23:00, de urgență la Spitalul Floreasca. Dinamovistul este internet la secția de cardiologie vasculară din cauza problemelorde sănătate pe care le are. Nu este prima dată când el ajunge pe mâinile medicilor. El a mai avut probleme cu inima și chiar a suferit o intervenție chirurgicală acum șapte ani, în  2012.

Citeste si: Tragediile care i-au unit pe Cristi Borcea şi Valentina Pelinel! Amândoi au avut câte un frate care a murit prematur! Fratele Valentinei a fost botezat Cristian, la fel ca Borcea!

Citeste si: Lovitură dură pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel! Cine este femeia care a spus că și ea are un copil cu dinamovistul: „Îmi este dor de el”

fara descriere

Cristi Borcea a devenit anul acesta din nou tată

Cristi Borcea s-a reîntors după gratii, cu puțin timp înainte ca Valentina Pelinel să aducă pe lume gemenele pe care le au împreună. Cuplul mai are un copil, un băiețel, pe nume Milan Cristian.

Citeste si: Fosta soacră a lui Borcea, mesaj dur: ”Un guvern care pune mai presus pușcăriașii..”

Citeste si: Încă o lovitură pentru Cristi Borcea! Tatăl lui s-a ales cu dosar penal! Judecătorii i-au confiscat un pistol! ”Nu l-am folosit niciodată, îl luasem ca să mă feresc de răufăcători!” EXCLUSIV

Citeste si: Am aflat cu cine seamănă gemenele Valentinei Pelinel! Avem primele declarații și detalii exclusive din familia Borcea!

Mai mult decât atât, soția lui Cristian Borcea a și notat pe rețelele de socializare numele oficiale pe care le vor purta cele două gemene: Indira și Rania! Inițial, Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare, în Dosarul Retrpcedărilor ilegale de terenuri. Pedeapsa s-a mărit după ce a fost contopită cu cea din Dosarul Transferurilor și a ajuns la 7 ani și 6 luni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate