Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare! Magistrații au acceptat cererea de eliberare condiționată a dinamovistului

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt în al nouălea cer. Cererea de eliberare a dinamovistului a fost aprobată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Astăzi, 11 septembrie, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4, au aprobat cererea de eliberarea condiționată formulată de Cristi Borcea. În fața instanței, dinamovistul a declarat că a participat la toate cursurile, programele și activitățile puse la dispoziție.

„Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câștig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, și la muncă și activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ținut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiții, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalități.

Din carantină am muncit non stop, nu știu ce să mai fac să obțin eliberarea, vă rog mult să fiți de acord cu eliberarea”, a spus Cristian Borcea, fostul finanțator de la Dinamo București.

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat!

„În temeiul art. 587 alin. 1 C.proc.pen. raportat la art. 59-60 C. pen.1969 şi cu aplicarea art. 5 C. pen., admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti Sectia I Penal, în baza sentinţei penale nr. 48/2019. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 61 din Codul penal din 1969 privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 11.09.2019”, se arată înm decizia magistraților.

Citeste si: Ce a făcut Nicolae Guță de ziua fiicei sale și a lui Beyonce de România! De ce nu vrea să mai răspundă la telefon

Cu siguranță vestea a bucurat-o nespus pe Valentina Pelinel, mai ales că fruoasa blondină i-a crescut singură până acum pe Milan și pe cele două gemene pe care le are cu soțul ei, Cristi Borcea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate