Cristi Borcea, dus la audieri la DIICOT! Ce s-a întâmplat când fostul boss dinamovist a fost întrebat: "Dle Borcea, vă e frică de închisoare?"

Zi plină şi intensă astăzi pentru Cristi Borcea. Fostul boss dinamovist a fost vizitat la domiciliu de procurorii DIICOT, care au făcut percheziţii într-un dosar de evaziune şi spălare de bani.

Autor: R.L., A.V.

După o zi plină în care a asistat la percheziţiile DIICOT la domiciliu, Cristi Borcea a fost ridicat de procurori şi dus la audieri. O armată de jurnalişti l-a aşteptat toată ziua pe Cristi Borcea care a refuzat să facă declaraţii despre acuzaţiile care i se aduc.

 

În această seară, autorităţile au părăsit domiciliul lui Cristi Borcea, iar soţul Valentinei Pelinel s-a urcat la volan şi i-a urmat pe oamenii legii.

"Dle Borcea, vă e frică de închisoare?", l-a întrebat un reporter pe Cristi Borcea. Omul de afaceri se afla la volanul maşinii şi a refuzat să stea de vorbă cu presa. 

Cristi Borcea ar fi implicat într-un dosar care vizează afaceri din 2010. Situaţia are legătură cu un grup infracţional- spălare de bani şi evaziune fiscală, prejudiciul fiind de 40 de milioane de lei.

Atât Cristi Borcea, cât şi alte persoane care formează grupul infracţional ar fi încheiat contracte fictive.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies