Cristi Borcea e copiat de actualul iubit al Mihaelei, fosta sa soţie! Sorin Rap a început să fumeze trabuc, la fel ca afaceristul!

Fotografiile arată că Cristi Borcea e copiat de iubitul fostei sale soţii. Sorin Rap are o relaţie cu Mihaela Borcea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Cristi Borcea e copiat de iubitul fostei sale soţii. Mihaela Borcea are o relaţie sentimentală cu Sorin Rap, un fost poliţist, pe care l-a prezentat şi prietenelor ei apropiate. La petrecerile organizate de grup, Rap a apărut cu trabucul în gură, o ipostază făcută celebră de Cristi Borcea, fostul soţ al iubitei sale.

Cristi Borcea e copiat de iubitul fostei sale soţii. I-a stins trabucul pe frunte lui Mihai Stoica

Borcea se afişa la fiecare meci al lui Dinamo, pe vremea când era conducătorul echipei, cu un trabuc pe care îl fuma tot timpul jocului. Presa sportivă a relatat un episod incredibil petrecut în 2007, când Borcea i-ar fi stins trabucul pe frunte lui Mihai Stoica, într-un birou, la pauza meciului Urziceni-Dinamo. (vezi ce anunţ legat de iubitul ei a făcut Mihaela Borcea)

Cristi Borcea e copiat de iubitul fostei sale soţii. A învăţat să fumeze trabuc de la Cornel Dinu

Pozele demonstrează că Cristi Borcea e copiat de iubitul fostei sale soţii. La rândul său, Borcea a învăţat să fumeze trabuc de la Cornel Dinu, mentorul său de la Dinamo. Şi la nunta cu Valentina Pelinel, de la Budapesta, Borcea a comandat o cutie specială cu trabucuri cubaneze, din colecţia lui Fidel Castro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate