Cristi Borcea este în doliu! A murit celebrul „Nicu Galerie”!

Nicu Galerie, cel mai împătimit suporter al clubului Dinamo București, a murit.

Autor: M.B.

In articol:

Nicolae Paraschiv, cunoscut de toată lumea drept „Nicu Galerie”, a murit. Decesul s-a produs miercuri, în jurul orelor 5:00.

Suporterii dinamoviști au publicat pe Facebook un mesaj emoționant în memoria lui.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

„Drum lin spre ceruri, Nicu Galerie!

Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a lui Nicolae Paraschiv, cunoscut de noi toţi, ca "Nicu Galerie". S-a stins o viaţă de om, naţiunea dinamovistă a pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că Nicu al nostru, cel care a condus galeria dinamovistă o lungă perioadă de timp, a plecat la ceruri. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Doamne, odihneşte-l în pace!”, este mesajul pe care ei l-au scris pe Facebook.

Cristi Borcea este în doliu!

Cristi Borcea, fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, îl cunoștea personal pe Nicu Galerie. Mai mult, milionarul apare și în fotografii alături de unul dintre cei mai împătimiți suporteri au clubului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies