Cristi Borcea și Valentina Pelinel, vacanță pe un yacht de 5 stele, cu finii în Italia | EXCLUSIV

Vedete

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, vacanță pe un yacht de 5 stele, cu finii în Italia | EXCLUSIV

Fostul președinte al clubului Dinamo, Cristi Borcea, împreună cu bunul său prieten, Nicușor Stan, președintele grupului Ambasad'or, au profitat de ultimele zile călduroase ale sezonului și s-au relaxat pe un iaht de lux în Insulele Capri.

Cei doi oameni de afaceri, însoțiți de partenerele lor de viață, nimeni alta decât superba Valentina Pelinel, și respectiv Anca, tânăra fermecătoare pe care Nicușor Stan a luat-o de sotie în fața părintelui spiritual Cristi Borcea, au făcut o escapadă de o săptămână, într-o locație exclusivistă din Italia. La doar o aruncătură de băț de Napoli, celebrele cupluri de pe plaiurile mioritice și-au petrecut vacanța în intimitate, pe un yacht de cinci stele.

Borcea și Nicușor Stan au petrecut majoritatea timpul ralaxându-se și navigând pe Marea Tireniana, dar desigur, au putut admira și priveliștea de vis oferită de Insulele Capri, renumite pentru structura lor muntoasă, care în combinație cu

apa limpede din zonă, oferă un tablou de poveste. În ceea ce le privește pe doamne, ele au ales să se bronzeze pe ambarcațiunea de lux și să comande delicioase preparate de fructe de mare.

Citeste si: Cristi Borcea, tată pentru a zecea oră! „Al 10-lea și gata!” Cum a reacționat Valentina Pelinel

Citeste si: Valentina Pelinel, fotografie emoționantă cu mama ei! Cum arată soacra lui Cristi Borcea

Ar mai fi de remarcat faptul ca ambele reprezentante ale sexului frumos, atât Valentina, care, deși este mămică a trei copii, cât și Anca, au arătat fenomenal în această vacanță în familie. Soții lor le-au răsfățat așa cum se cuvine, după cum se poate observa în imaginile exclusive prezentate de WOWbiz.ro.

Astfel ca, putem spune, într-o perioadă în care restricțiile sunt din ce în ce mai multe, o ieșire departe de agitația lumii a fost o gură de oxigen și de fericire pentru Borcea și oamenii apropiați din viața lui.