Cristi Brancu, dezvăluiri despre Mihai Constantinescu: „Aceste clipe sunt hotărâtoare...”

Cristi Brancu a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Ce spune prezentatorul TV.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Vestea că Mihai Constantinescu a ajuns în stare critică la spital i-a îndurerat pe prieteni, precum și pe toți cei care îi apreciază muzica pe care o cântă de zeci de ani.

Artistul se află în stare gravă, iar prezentatorul Cristi Brancu a vorbit despre starea sa de sănătate.

Citeste si: EXCLUSIV! Primele declarații ale soției lui Mihai Constantinescu: “Să ne rugăm! E grav! Să ne ajute Dumnezeu!” Artistul a facut stop cardio-respirator și e internat la Terapie Intensivă

Citeste si: Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București

Citeste si: Cea mai sexy ispită și-a pus silicoane și acum se iubește cu un politician! Imagini BOMBĂ cu Bianca Roman

„S-a simțit bine, era foarte bine ieri. În acest moment toate strădaniile care au fost depuse de doctori de dimineață și până acum nu au adus o semnificativă îmbunătățire a situației.

Prin urmare, aceste clipe sunt absolut hotărâtoare pentru un artist pe care l-am iubit și dorim să îl iubim în continuare. Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu.

El a suferit o operație în 2017, și-a revenit, a cântat, a avut o viață echilibrată. Vă invităm să fiți alături și în această seară să trimiteți gânduri bune. Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu”, a spus prezentatorul TV în cadrul emisiunii pe care o moderează.


Ce spune soția lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier, soția lui, este extrem de afectată și a făcut, printre lacrimi, prima declarație legată de starea de sănătate a artistului. Femeia i-a fost alături timp de mai bine de 23 de ani și se roagă ca partenerul ei de viață să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge - n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: