Cristi de la Survivor România s-a îndrăgostit de Ema! ”Acolo sunt sentimentele, nu la Asiana”! Răsturnare de situație amoroasă în Dominicană! Un fost concurent spune totul! EXCLUSIV

După ce o întreagă Românie a văzut ce sentimente nutrește războinicul Cristi pentru Asiana la Survivor România, un fost coleg îl dă în vileag cu o altă pasiune!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În urmă cu două săptămâni, la Survivor România, iubirea a plutit în aer! Războinicul Cristi s-a amorezat de rivala, Asiana Peng, căreia avea să îi ofere, spre surprinderea tuturor, chiar și a ei, o brățară special, cu ocazia zilei de 1 Martie. ”Toți băieții am făcut mărțișoare pentru fetele noastre. Eu am făcut unul extra, dacă îmi dai voie să merg la echipa adversă, ai să vezi cui i-am confecționat”, a spus Cristi, care, apoi s-a îndreptat spre gimnastă și i-a pus brățara la mână. Toți concurenții s-au bucurat și au început să râdă și să-l încurajeze. „E doar de prietenie”, a precizat bărbatul, dar roșeața din obraji l-a dat de gol că era mai mult decât atât. Citeste si: Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

”Nu mă așteptam, îți mulțumesc mult. Îmi place, o să o port în continuare, sper să nu o pierd în Republica Dominicană. Acasă o să o pun lângă celelalte mărțișoare”, a spus faimoasa Asiana, cu zâmbetul pe buze. Citeste si: Momente extrem de emotionante! Razboinicii, cu ochii in lacrimi! Ce mesaje au primit de la cei dragi, de acasa! Iata cum a reactionat Lola, care a conversat cu iubitul ei!

fara descriere

Cristi de la Survivor România i-a declarat dragostea iubirea și Asianei Peng

Câteva ore mai târziu, la finelele jocul de mimă, Cristi de la Survivor România a fost și mai îndrăzneț, mai ales atunci când la rugămințile Asianei, a vrut să îi ofere din prăjitura lui, câștigată cu echipa. Cum regulile show-ului nu i-a permis acest lucru, războinicul a surprins cu o nouă încercare…romantică. ”Nu am putut să îți dau prăjitura, dar îți ofer inima mea”, a spus bărbatul, semn că sentimentele lui pentru Faimoasă chiar erau serioase. Citeste si: Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania”, pe punctul de a-si pierde fratele geaman: "Era legat de pat..."

fara descriere

Cristi de la Survivor România s-a îndrăgostit de Ema? ”Se vede chimia dintre ei”

Totuși, nu toată lumea l-a crezut pe războinic! Dimpotrivă, Remus, un fost coleg de-al său din competiție, avea să arunce bomba în emisiunea ”Ștafeta mixtă”, difuzată pe facebook-ul WOWbiz.ro! Cristi de la Survivor România s-a îndrăgostit de Ema?! ”De ea i-a plăcut inițial, chiar s-a apropiat de Ema în competiție, se vedea clar! Noi am observat cum se comporta în prezența fetei, cum încerca să îi fie aproape și să o susțină. Din păcate pentru el, Ema are o anumită situație acasă, și nu i-a putut răspunde cu aceleași sentimente. Însă, se vede chimia dintre ei. Repet există sentimente în cazul lui Cristi, dar nu pentru Asiana”, a declarat Remus.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate