Cristi din Banat socheaza din nou! Cum a putut sa se pozeze cantaretul! Tot internetul face misto de el: "Imi caut perechia"

Cristi din Banat a reusit sa-i amuze din nou pe internauti cu cea mai recenta postare de pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Cristi din Banat a devenit viral in momentul in care a lansat piesa "Ca o apa cristalina". De atunci el a ramas in atentia romanilor pentru ca este un personaj care starneste amuzamentul in aproape orice ipostaza. 
 
El a avut o relatie cu un spaniol pe nume Rafaelo, insa, desi si-au jurat iubire vesnica, ei s-au despartit. Acum Cristi din Banat isi cauta din nou jumatatea si a facut totul public. Cantaretul s-a fotografiat dezbracat si acoperit de bancnote de 50 de euro, pentru a demonstra ca are ce ii oferi viitorului partener. "Sa aveti un vis bogat ca in imagine, iubesc bani, fiinda fara ei nu putem trai, imi caut perechia", a fost mesajul pe care l-a scris el in dreptul imaginilor care au starnit amuzamentul internautilor. 
 
Mai mult decat atata, toata lumea a facut misto de el pentru greseala gramaticala pe care a comis-o cand a vrut sa scrie "perechea". "Cand esti analfabet nici toti banii din lume nu te ajuta", a fost unul dintre comentariile primite de Cristi din Banat. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate