Vedete

Cristi Marin a trecut la fiica Marianei Moculescu: "Nidia, te astept la mine sa-ti dau 100 milioane"

Cristi Marin si-a facut un selfie la usa lui Horia Moculescu, dupa ce a scapat de procesul cu fiica acestuia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cristi Marin a trecut la fiica Marianei Moculescu: "Nidia, te astept la mine sa-ti dau 100 milioane"icon photo


Cristi Marin continua sa apara in jurul familiei Moculescu, in ciuda faptului ca relatia dintre el si Mariana Moculescu s-a incheiat de multa vreme. Recent, el a sarbatorit victoria in procesul cu Nidia, fiica Marianei, printr-un selfie la usa compozitorului.


Cu aceasta ocazie, el i-a transmis Nidiei un nou mesaj menit sa o enerveze pe aceasta. El i-a spus ca poate sa-i ofere 10.000 lei, atat cat ii cerea in proces, daca ii va tine companie o noapte.

Cristi viseaza la o noapte cu Nidia


„Te compatimesc Nidia ca ai pierdut, vai, imi pare nespus de rau, dar poti veni la mine, sa stai cu mine si iti dau 100 milioane. Daca vrei, imi poti tine intr-o noapte companie si iti dau 100 milioane plus bonus de la mine inca o suta!”, a spus Cristi Marin, aratand cu degetul catre un bilet pe care cel mai probabil chiar el il scrisese in numele Nidiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune