Cristian a lăsat în urmă trei copii și o soție îndurerată, după ce a murit inexplicabil! Medicii nu au luat în serios problemele pe care le acuza: „De câteva zile avea febră și greață”

Tragedie fără margini pentru familia unui bărbat de 39 de ani! Cristian a murit subit, lăsând în urma sa 3 copii minori.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, Cristian Petru Catană pe numele său, a murit în timpul programului de muncă, atunci când i s-a făcut rău. Totuși, cu câteva zile înainte de tragedie, bărbatul acuza stări de greață și febră, însă nimeni nu l-a luat în serios.

Citește și: „Greu să fii singur, să mori printre străini” Cornel s-a stins din viață în drumul său spre România! I s-a făcut rău în autocar și nimeni nu a mai putut să-l salveze. Un copil a rămas acum orfan de tată

De precizat este că, bărbatul locuia în provincia Verona, din Italia, și lucra ca sudor la o firmă. Cu ultimele puteri, sora lui Cristian a făcut o serie de declarații despre tragedie.

„S-a confruntat cu febră ușoară și o greață constantă timp de câteva zile.  La muncă, simptomele s-au agravat. A plecat acasă, incapabil să mai facă față lucrului și acolo s-a prăbușit la pământ”,  a declarat Monica, sora lui Cristian.

Citește și: "Raiul și-a vărsat toate lacrimile" Imagini greu de privit la înmormântarea lui Robert, băiatul care și-a pierdut viața în Italia, în urma unui accident de muncă. Tatăl tânărului, rănit în aceeași tragedie, a fost adus pe targă, pentru a-și lua rămas bun

Din nefericire, însă, eforturile de a-i salva viața au fost în zadar, Cristian stingându-se din viață chiar sub ochii soției lui, Ramona. Bărbatul a mers la muncă luni dimineața, însă s-a întors acasă, din cauza stărilor de rău pe care le avea.

Citeste si: “The Floor”, succes uriaș la lansarea în Spania! Urmează România!- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

„Cristian a fost luni dimineață la serviciu. Era sudor într-o companie din lumea karting-ului. Continua să transpire și avea nevoie constantă de a merge la baie, fie pentru dizenterie, fie din cauza unei senzații puternice de vărsături. A  parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ”, a mai povestit sora românului. 

Cristian nu era cunoscut cu probleme de sănătate

Potrivit declarațiilor făcute de sora lui Cristian, Monica, bărbatul nu era cunoscut cu probleme de sănătate, cu toții știindu-l drept o persoană foarte sănătoasă.

Citește și: Alexandru, tânărul din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc, suferea, de fapt, din dragoste?! „Atât de mult o iubeam”. Ce a dezvăluit despre cea care i-ar fi frânt inima

Deși mersese la medic pentru simptomele cu care se confrunta, acesta a fost tratat superficial, stările sale fiind puse pe baza unor probleme de aciditate sau legate de schimbarea anotimpurilor.

„Era un om foarte sănătos, nu a suferit niciodată de boli specifice. (...)  De câteva zile, însă, avea febră și greață. A fost la medic, dar în cele din urmă aceste simptome au fost tratate ca probleme de aciditate, sau legate de schimbarea anotimpurilor”,  a mai spus sora lui Cristian.

Citeste si: „Când l-am văzut cu cătușele pe mâini, mie mi-a fost o milă incredibil de mare. Nu-i pare rău deloc. Se uita cu ură pe mine.” Dana Roba a mărturisit detalii surprinzătoare din ziua confruntării cu fostul ei soț- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO- Acuzații tulburătoare. Mai mulți copii ar fi fost bătuți de educatoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Niculina Stoican și Olguța Berbec sunt în plin război! Decizia instanței în cazul plagiatului unei piese- radioimpuls.ro

Trei copii minori au rămas acum orfani de tată

Cristian era iubit și apreciat de cei din jur, iar apropiații îl descriu drept un familist convins, care își adora soția și copiii. În urma sa au rămas acum 3 copii minori orfani de tată, cu vârstele de 3, 11 și respectiv 17 ani.

„Își adora familia și a fost un om iubit de toți cei care l-au cunoscut. Nu vom uita niciodată zâmbetul său și dedicarea pentru familie și muncă” a precizat sora lui Cristian.

Bărbatul era sudor în Italia și călătorea peste tot cu firma pentru care lucra, fiind extrem de pasionat de domeniul în care activa.

„Călătorea în întreaga lume cu această companie, implicată în circuitul internațional de karting. Cristian a fost primul care a spus da când i s-a propus o deplasare, îi plăcea foarte mult această profesie și mediul în care lucra” povestește sora victimei.

Cristian Catană

[Sursa foto: Facebook ]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu mama și sora lui Alexandru, băiatul care și-a dat foc, în timpul înmormântării tânărului?! Două ambulanțe ar fi intervenit la locul în care a fost îngropat:...

El este Alexandru, tânărul din Vâlcea care și-a dat foc! Ultimele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale, înainte să plece de acasă. Femeia nu-și poate explica de ce fiul ei a...

Detaliul ciudat în cazul morții lui DJ Lalla, găsită fără suflare pe plajă în Mamaia

Profesorii vor primi bani în plus! Când intră suma pe card şi la ce pot fi folosiți banii

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă

Viviana Sposub, cerință bizară către George Burcea dupa despărțire: "Au făcut un pact ciudățel"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies