Cristian Comănici de la Puterea Dragostei, declarații șocante despre Marinescu: „A fost o săgeată pentru mine...”

Cristian Comănici a povestit cum l-a manipulat pe Cristian Marinescu să facă ce vrea el pentru a ieși din conflictul pe care îl avea la acea vreme cu Nicos.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Cristian este unul dintre cei mai iubiți concurenți ai sezonului trei Puterea Dragostei, fiind săptămâni la rând liderul suprem al casei. De curând, casa a fost zguduită de un conflict provocat de Marinescu, în urma căruia Akebono și Paul au fost descalificați. 

Cristian Comănici recunoaște că l-a manipulat pe Marinescu. De ce a făcut asta 

Cristian Comânici a povestit în cadrul emisiunii Totul despre Puterea Dragostei, By Cornelia Ionescu că în vremea în care avea un conflict cu Nicos, a simțit nevoia să se folosească de Marinescu.

Cristian a spus cu zâmbetul pe buze că l-a manipulat pe Marinescu pentru a juca exact după cum a cântat el, după cum spune vorba românului.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

„Marinescu pentru mine a fost o săgeată pentru mine. Aveam un conflict foarte urât cu Nicos în perioada respectivă și Marinescu a venit în casă. Și s-a împrietenit instantaneu cu Nicos pentru că am înțeles că se cunoșteau de dinainte, moment în care mi-am dat seama că aș putea să-l folosesc.

Și anume să-l atac pe Nicos folosindu-l pe Marinescu.

După prima seară de filmări l-am luat la masă la mine separat și am început să vorbesc cu el. I-am spus că o să stau doar două luni în emisiune și că o să-mi pun susținătorii să-l susțină că o să ajungă faimos, că-l văd foarte frumos, o să ajungă cineva în televiziune.

Moment în care s-a luminat la față și i-am spus că dacă va face cum îi spun eu va fi foarte bine pentru el. Când a fost eliminat i-am spus că dacă va spune că este vina lui Nicos în totalitate, îl voi aduce înapoi în casă. Lucru pe care l-am și făcut indirect.

Mi se pare un om foarte manipulabil”, a povestit Cristian Comănici în cadrul emisiunii Totul despre Puterea Dragostei, By Cornelia Ionescu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Akebono, după eliminarea de la Puterea Dragostei: ”Cred că lui Marinescu îi plac bărbații. O să facem o casă a dragostei special pentru el”

Puterea Dragostei 30 septembrie! George pornește un război împotriva Andreei: „Te pot avea și când ești într-o relație și când ești singură”

Adevăratul motiv pentru care Livian de la Puterea Dragostei s-a apucat de cântat: „Nu e vorba de bani, ci...”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Se schimbă harta Europei?! Documentul care pune toată lumea pe jar. Panică totală aproape de graniţa României

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies