Cristian Comănici de la Puterea Dragostei, declarații șocante despre Marinescu: „A fost o săgeată pentru mine...”

Cristian Comănici a povestit cum l-a manipulat pe Cristian Marinescu să facă ce vrea el pentru a ieși din conflictul pe care îl avea la acea vreme cu Nicos.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Cristian este unul dintre cei mai iubiți concurenți ai sezonului trei Puterea Dragostei, fiind săptămâni la rând liderul suprem al casei. De curând, casa a fost zguduită de un conflict provocat de Marinescu, în urma căruia Akebono și Paul au fost descalificați. 

Cristian Comănici recunoaște că l-a manipulat pe Marinescu. De ce a făcut asta 


In articol:

Cristian Comânici a povestit în cadrul emisiunii Totul despre Puterea Dragostei, By Cornelia Ionescu că în vremea în care avea un conflict cu Nicos, a simțit nevoia să se folosească de Marinescu.

Cristian a spus cu zâmbetul pe buze că l-a manipulat pe Marinescu pentru a juca exact după cum a cântat el, după cum spune vorba românului.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

„Marinescu pentru mine a fost o săgeată pentru mine. Aveam un conflict foarte urât cu Nicos în perioada respectivă și Marinescu a venit în casă. Și s-a împrietenit instantaneu cu Nicos pentru că am înțeles că se cunoșteau de dinainte, moment în care mi-am dat seama că aș putea să-l folosesc. Și anume să-l atac pe Nicos folosindu-l pe Marinescu.

După prima seară de filmări l-am luat la masă la mine separat și am început să vorbesc cu el. I-am spus că o să stau doar două luni în emisiune și că o să-mi pun susținătorii să-l susțină că o să ajungă faimos, că-l văd foarte frumos, o să ajungă cineva în televiziune. Moment în care s-a luminat la față și i-am spus că dacă va face cum îi spun eu va fi foarte bine pentru el. Când a fost eliminat i-am spus că dacă va spune că este vina lui Nicos în totalitate, îl voi aduce înapoi în casă. Lucru pe care l-am și făcut indirect.

Mi se pare un om foarte manipulabil”, a povestit Cristian Comănici în cadrul emisiunii Totul despre Puterea Dragostei, By Cornelia Ionescu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Akebono, după eliminarea de la Puterea Dragostei: ”Cred că lui Marinescu îi plac bărbații. O să facem o casă a dragostei special pentru el”

Puterea Dragostei 30 septembrie! George pornește un război împotriva Andreei: „Te pot avea și când ești într-o relație și când ești singură”

Cea mai mare greșeală pe care o faci în viața ta! Lidia Fecioru avertizează că mulți picăm în această capcană și apoi vom avea enorm de suferit

Adevăratul motiv pentru care Livian de la Puterea Dragostei s-a apucat de cântat: „Nu e vorba de bani, ci...”

Mona de la Puterea Dragostei, revine în casă? Replică șoc: „Dacă revin aș vrea să fiu `sare`!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies