Stiri

Cristian Pomohaci a sustinut primul concert dupa ce a fost caterisit!

Dupa ce a fost caterisit, fostul preot Cristian Pomohaci isi vede de activitatea artistica. Este invitat in aceasta perioada la spectacole de colinde si nu trece nicio zi fara sa apara in fata publicului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cristian Pomohaci a sustinut primul concert dupa ce a fost caterisit!
 
In loc de slujbe, Cristian Pomohaci tine concerte. Proaspat caterisit din sanul bisericii ortodoxe, fostul preot a cantat colinde pe scena Teatrului National din Cluj - Napoca.
 
 
Desi cu sala plina ochi de sustinatorii care i-au fost aproape in tot scandalul de corupere sexuala care l-a lasat fara altar, Cristian Pomohaci a parut abatut si a vorbit despre singuratatea pe care multi o resimt in preajma Craciunului.
 
 
Pomohaci este, in continuare, pe lista celor mai bine platiti artisti din Romania. Tocmai de aceea, artistul nu are de gand sa renunte la lista lunga de concerte.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune