Cristian Pomohaci, acoperit cu flori oferite de copii, pe scena la Sadu, Sibiu! Femeile i-au sarutat mana fostului preot

Cristian Pomohaci a fost acoperit la propriu de flori la concertul pe care la sustinut, zilele trecute, in localitatea sibiana Sadu.

Autor: Radu Constantin

Scandalul sexual in care este implicat Cristian Pomohaci nu a ajuns si la Sadu. Cu toate ca sunt cateva zeci de kilometri pana la locul in care Pomohaci a fost suspendat din preotie, artistul a fost primit ca un adevarat superstar la casa de cultura din localitate, la spectacolul de colinde „Slobozi-ne gazda-n casa”. La eveniment au participat cateva sute de persoane, in frunte cu primarul Valentin Ivan (care este absolvent al Facultatii de Teologie), sefi ai consiliilor locale si mai multi preoti din zona

„Vreau sa continuam programul artistic cu un nume pe care il indragiti de atata vreme, un artist care s-a remarcat prin tot ce a reusit sa impuna, de-a lungul anilor, in scena. Un suflet care bate adesea, pentru dumneavoastra. Un om care va este prieten si un om care vine sa-si daruiasca glasul si sufletul, in aceasta seara, pe scena de la Sadu: Cristian Pomohaci” – asa a fost introdus in scena Cristian Pomohaci de catre Traian Stoita.

„Daca parintele-prezentator spunea ca bucuria localnicilor din Sadu este mai mare atunci cand vin inspre casa datorita doamnei Presedinte al Consiliului Judetean  pentru ca a imbunatatit soseaua, drumul, eu vreau

sa-i multumesc doameni Presedinte pentru bucuria pe care mi-a facut-o in seara asta aici, drumul de la Mosuni pana aici. Va multumesc. Doamna presedinte, va rog sa primiti un buchet de flori, si poate veniti si la noi sa ne faceti un asfalt”, a fost raspunsul lui Pomohaci.

Dupa prima piesa, s-a facut coada la oferit flori. Multi copii au urcat pe scena cu buchete uriase, femeile i-au sarutat mana, iar o batrana i-a adus lui Pomohaci un sac cu mere si un bidon cu vin.


Cristian Pomohaci a incheiat show-ul invitandu-l pe scena pe primarul localitatii si spunand un banc sec cu mere si copii.

„Un domn profesor statea in fata unui copil care nu era asa „sarguitor” la invatatura. Avea in mana 3 mere. Si spune: „ma, Ioane, in mana asta am doua mere si in mana astalalta am un mar. Doua mere si cu un mar, cate mere fac? Spune si tu ceva? Cate mere? La care el zice: ai mere?” Asa si la colindat!”, a spus Pomohaci, in aplauzele multimii.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies