Cristian Pomohaci, naş la botezul ”Regelui Ouălor” din Vaslui! Cine este afaceristul alături de care s-a pozat în altar fostul preot?

Cristian Pomohaci a fost din nou naş.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Lui Cristian Pomohaci îi place să se laude cu faptul că este apropiat de oameni importanţi din România, iar în urmă cu câteva zile a anunţat că a fost naşul copilului unui important afacerist din Vaslui.

Este vorba despre Fănel Bogos, patronul unei firme care este lider pe piaţa producţiei de ouă. Presa locală scrie însă că botezul a avut loc la mijlocul lunii noiembrie şi că Bogos a avut nu mai puţin de... 99 de naşi. Motivul ar fi fost acela că în apropierea datei creştinării a fost şi centenarul României. Conform estnews.ro, naşii abia au avut loc în biserica unde a avut loc slujba.

Fănel Bogos a ajuns în atenţia presei şi în urmă cu un an, atunci când a fost condamnat pentru dare de mită. Afaceristul a ajuns în atenţia DNA fără ca procurorii să-şi propună acest lucru, ei lucrând se pare la un alt caz legat de fosta directoare de la DSVSA Bacău. Bogos a primit o condamnare de doi ani de înschisoare cu suspendare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Atât afaceristul cât şi ceilalţi inculpaţi, precum şi Parchetul au solicitat apel, cauza ajungând la Curtea de Apel Bacău. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: