Vedete

Cristian Tantareanu, despre locul sau de veci, de la Bellu! Afaceristul, grav bolnav, povesteste ca s-a pregatit de moarte

Cristian Tantareanu a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a recidivat cancerul de care sufera din 2011.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Cristian Tantareanu, despre locul sau de veci, de la Bellu! Afaceristul, grav bolnav, povesteste ca s-a pregatit de moarteicon photo

Cristian Tantareanu a facut mereu glume de orice, chiar si pe seama bolii grave de care sufera de cativa ani. In 2011, afaceristul a fost depistat cu un cancer la colon, iar acum boala pare ca a recidivat.

Cristian Tantareanu se afla in spital si este pe tratament cu morfina. Declaratia a facut-o chiar afaceristul de la Corbeanca. “Sunt in spital. Nu sunt foarte optimisti medicii in privinta mea. A recidivat cancerul (…) Eu sunt impacat. Se intampla si la case mai mari. Nevasta-mea a gasit pe cineva care va prelua toata agoniseala mea si se va ocupa de ce avem. A fost si un preot. Nevasta-mea a ramas aici intr-o rezerva, in caz ca se intampla ceva. Acum am luat morfina si am un tonus mai bun. Nici eu nu mai stiu ce e adevarat”, a declarat Cristian Tantareanu, in presa.

In urma cu ceva timp, intr-un interviu pentru revista “Tango-Marea Dragoste”, Tantareanu marturisea ca nu-i e frica de moarte, vrea doar sa nu se chinuie.

El a precizat si ca si-a aranjat toate afacerile si chiar si-a pregatit si locurile de veci de la Bellu.
“Avem 30 de locuri de veci la Bellu. La un moment dat eram ingrijorat ca se umpleau prea iute – parintii ei, parintii mei, rude, prieteni… Si acum m-am linistit ca ii spuneam (n.r. sotiei) “mai, amenajeaza aici unde avem noi (ca-s la rand, unde-i cocosul galic – cimitirul francez, gard in gard cu catolicul).

Mi-am dat seama dupa aceea, maica-mea, taica-miu si o prietena care e ingropata acolo au murit de mai bine de 10 ani. Parintii lu’ nevasta-mea si ei… de mai bine de zece ani, deci avem armatura facuta, o dam de-o parte, le scoatem oasele, le punem la picioare si peste noi – peste mine si peste ea – mai incap altii”, povestea Tantareanu in acelasi interviu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune