Cristina a murit pe patul de spital, încercând să aibă un copil. Soțul ei a aflat abia la câteva ore de la tragedie: ”Era sănătoasă”. Familia tinerei cere dreptate

Și-a dorit din tot sufletul să devină mamă, însă destinul nu a ajutat-o! Cristina s-a stins din viață pe patul de spital!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Cristina, o tânără moldoveancă, s-a stins din viață în timpul unei proceduri de fertilizare in vitro, pe care a ales s-o facă la un spital din Republica Moldova. Își dorea din tot sufletul să devină mamă, însă destinul i-a jucat feste. De curând, împlinise 30 de ani, iar singura dorință era să-și strângă în brațe bebelușul.

Cristina Toncu lucra ca designer de prăjituri și era căsătorită de patru ani cu Ștefan. Tânăra discutase cu soțul ei despre faptul că vrea să-și strângă la piept propriul copil, așa că s-a hotărât să facă toate procedurile pentru a-l avea.

Timp de aproape patru ani am tot încercat să avem un copil”, a spus Ștefan, pentru observatornews.ro.  „Apoi, discutând cu niște prieteni, am decis să mergem la Chișinău, la o clinică privată, specializată în fertilizarea in vitro”, a mai adăugat acesta.

Citeste si: Tânăra văduvă care și-a pierdut soțul cu care era căsătorită de numai 3 zile vrea să afle adevărul cu orice preț despre moartea bărbatului: „Nu pot să îmi revin. Iau pastile și atât.”

Cristina era programată pentru o recoltare a ovocitelor, pe 26 august. Ai fi trebuir să fie o procedură simplă, care să fi durat douăzeci de minute.

Cristina a făcut stop cardiac şi a intrat în comă. Partenerul ei de viață a aflat abia la trei ore după ce s-a întâmplat tragedia: „Era la opt dimineața programarea. Dar m-au sunat trei ore mai târziu. Doctorul m-a chemat la clinică și mi-a spus că inima Cristinei s-a oprit. El a adăugat că și-a făcut treaba bine, că nu au existat complicații. Apoi mi-a spus să rămân calm, că totul se va rezolva în două săptămâni.”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cristina Toncu
Cristina Toncu[Sursa foto: Facebook]

A murit după o săptămână de agonie

Cristina a murit după o săptămână de agonie, la Spitalul din Chișinău, pe data de 2 septembrie. Acum, familia cere să i se facă dreptate.

Vrem să înţelegem ce s-a întâmplat, să clarificăm. Cristina era bine. Toate analizele o certifică”, a mai spus bărbatul, pentru sursa precizată mai sus.

Citeste si: Bărbatul acuzat că și-a ucis în bătaie iubita gravidă, gest șocant pe internet. A postat imagini terifiante cu bebelușul femeii încătușat

Ștefan a spus că soția lui era perfect sănătoasă și că își făcuse toate analizele. „Cristina era sănătoasă înainte de a merge la ei, își făcuse toate analizele. Știm că nu o vom mai aduce înapoi, dar vrem să înțelegem ce s-a întâmplat și vrem să se facă dreptate pentru moartea ei”, au mai spus rudele fetei.

În timpul intervenției, starea de sănătate a tinerei s-a deteriorat, iar rezultatul unei electrocardiograme a generat unele suspiciuni medicilor care, totuşi, după repetarea examinării, au decis să meargă mai departe cu procedura.

Medicul care a efectuat procedura împreună cu doi anestezişti mi-a spus că operaţia a avut succes, dar că există o problemă: inima Cristinei s-a oprit!”, a mai spus soţul. Cristina a fost condusă pe ultimul drum pe data de 5 septembrie. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

sursa- Observator News

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies