Cristina Ciobănașu, adevărul despre noua femeie din viața lui Vlad Gherman. Artista a spus totul public

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care s-a format pe platourile de filmare. De atunci, cei doi sunt împreună atât în filme cât și în viața reală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt de nedespărțit și mereu și-au ales roluri care să îi țină împreună și pe platourile de filmare. Însă, de la o vreme, se pare că în viața iubitului a intervenit o altă femeie care i-a luat locul Cristinei. Nu, nu în viața reală, ci pe platourile de filmare. 

Citeste si: Dan Negru, în lacrimi după ce aflat că vicepreşedintele Steaua a murit. Mesajul dureros al prezentatorului: „Mă leagă ani mulți de Cristi!”

Citeste si: După o poveste de dragoste năbădăioasă cu saxofonistul ei, Vladuța Lupău dezminte tot ce a fost între ei: "Nu am fost amanți!"

Citeste si: Incredibila poveste a cântăreței îngropate de vii. Ce spun apropiații artistei

Cristina Ciobănașu, adevărul despre noua femeie din viața lui Vlad Gherman. Artista a spus totul public

Producătorii serialului în care joacă cei doi au mari suprize pentru fani și se pare că viața personajului interpretat de Vlad Gherman mai apre o femeie.

fara descriere

Fanii frumosului cuplu au fost curioși și au asalta-o cu întrebări pe Cristina. Astfel, actrița a vorbit despre noua colegă de platou a iubitului ei, Mădălina Bellariu.

fara descriere

''Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea sau mai bine zis cu “dispariția” mea din sezonul doi 😂 Nu vreau să mă lungesc cu vorba, dar vă rog să mă credeți când vă spun că sunt extrem de fericită să lucrez cu @madalinabellariu. E super talentată, super frumoasă, iar povestea personajului pe care îl interpreteaza o să vă emoționeze din prima clipă și o să vă facă să vă îndragostiți de ea! Pe Amza deja l-a vrăjit, pe bună dreptate! 🙈 Vlad rămane lângă mine, iar Amza...🤫'', a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate