Cristina Ciobănașu, prima vacanță fără Vlad Gherman! Ce destinație exotică a ales actrița?

Crstina Ciobănașu a plecat în prima vacanță de când s-a despărțit de Vlad Gherman.

cristina ciobanasu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după nouă ani de relație, iar fanii speră în continuare că între cei doi va avea loc o împăcare. Cei doi continuă să fie acolo unul pentru celălalt și să aibă o relație frumoasă de prietenie.

Chiar dacă pe viitor iau în calcul posibilitatea unei împăcări, cei doi au hotărât să petreacă mai mult timp separați. Cristina Ciobănașu a luat recent decizia de a pleca în prima ei vacanță după despărțirea de celebrul actor.

În ciuda vremii primejdioase din Româia în ultimele zile, Cristina Ciobănașu   și-a anunțat fanii de pe Instagram că pleacă într-o vacanță pentru următoarea săpătmână. Ea și-a provocat urmăritorii să ghicească următoarea ei destinație. „Mai am ceva până ajung unde trebuie să ajung😂 vă țin la curent🤪”, a scris actrița pe pagina ei de Instagram. Ea le-a lăsat un indiciu fanilor săi, faptul că destinația la care va ajunge este una exotică, cu vreme caldă și mare.

cristina ciobanasu
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după nouă ani de relație[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Adevărul despre relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”

Chiar dacă s-au despărțit, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au numai cuvinte frumoase de spus unul despre celălalt. Recent, actorul și-a decshis inima și a recunoscut că nu crede că va înceta vreodată să o mai iubească pe fosta lui iubită.

Citeste si: Vlad Gherman, pregătit pentru o nouă relație?! Actorul a dat-o uitării pe Cristina Ciobănașu?! "Se întâmplă lucruri frumoase in viața mea..."

„Chiar ne-am dorit să funcţioneze, pentru că ştiam ce avem lângă noi. De multe ori am renunțat la dorințele noastre doar ca să funcționeze relația (nu e un lucru sănătos, dar am încercat).

Am făcut sacrificii, compromisuri în egală măsură. Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă.

Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port”, a recunoscut Vlad Gherman.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Gherman, apel disperat! E vorba despre bunica lui: „Nu mai face față”

Vlad Gherman, dezvăluiri cu ochii în lacrimi! Motivul pentru care a vărsat lacrimi pe Internet: ”Dacă aș putea să mai am o șansă”

Vlad Gherman nu mai este singur! S-a mutat cu cineva după despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Îmi prinde tare bine"

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies