Cristina Ich şochează din nou: "Dacă mi-ai plătit un cârnat ar trebui să stau toată viaţa în genunchi?"

Cristina Ich, aşa cum şi-a obişnuit fanele, a ţinut să le dea acestora câteva sfaturi în legătură cu viaţă de cuplu.

Autor: M. B.
 
Cristina Ich a vorbit în unele dintre cele mai noi postări ale ei despre relaţii şi, mai ales, despre cum ar trebui să se împartă cheltuielile între bărbaţi şi femei. 
 
Frumoasa moldoveancă este de părere că, atunci când un cuplu iese în oraş, el este cel care ar trebui să achite nota de plată.
În acelaşi timp, a spus că într-o familie facturile ar trebui plătite de soţ, în timp ce femeia are grijă de casă şi de copii şi contribuie financiar doar pentru intretinerea celor mici. 
 
"Mai primesc mesaje din alea 'Nu tre' să plesti jumi-juma, cum e în Germania?' Dar suntem în ţările nordice? Noi nu avem aceeaşi educaţie, este total diferită. Nu avem acelaşi stil de viaţă, nu avem aceleaşi resurse, femeile de acolo au mai multe oportunităţi. Faceţi nişte comparaţii... 'Stil nemţesc'! Ce-ai aia?
 
Pe mine mă bufneşte râsul. Noi mai avem încă 100 de ani să ajungem la nivelul ălora din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar şi voi puneţi problema de 'stil nemţesc'. În Germania, dacă o femeie a terminat liceul, i se oferă loc de muncă. Aici dacă ai terminat liceul, nici femeie de serviciu nu poţi să fii.
Pe bune?! Vrei să paltim în stil nemţesc? 
 
Noi, ca femei, cum ne chinuim pentru cel de lângă noi să arătăm bine, să fim plăcute? Păi asta nu presupune tot bani? Şi banii nu vin de la noi? Păi şi ce? Dacă mi-ai plătit un cârnat ar trebui să stau toată viaţă în genunchi?", a explicat ea. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Un copil de 10 ani din Iaşi a dispărut în timp ce se întorcea de la şcoală

Bianca Drăguşanu l-a înnebunit pe Alex Bodi, noul iubit: "Te vreau pentru totdeauna"

Exatlon 10 octombrie. Încă o concurentă a ABANDONAT competiţia Exatlon! Anunţul făcut de Cosmin Cernat

Horoscop Zilnic Miercuri 28 Iulie 2021: Săgetătorii sunt epicentrul unor tranzacţii şi proiecte mari, Berbecii emană foarte multă pozitivitate

Calendar Ortodox 27 iulie 2021. Ce este interzis să faci de Sfantul Mucenic Pantelimon! Tradiții și obiceiuri

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Mișcarea neașteptată făcută de Cătălin Botezatu. A făcut totul public. „Nu a fost o decizie uşoară”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies