Cristina Ich, umilită de un blogger celebru! ”Fiți amabilă, cât costă un...”

Atac dur al celebrului blogger Cetin Ametcea la Cristina Ich, după ce ”influencerița” a fost acuzată că a luat bani pentru o campanie destinată Institutului Cantacuzino.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Scandalul influencerilor plătiți din banii donați de populație pentru sprijinirea Institutlui Cantacuzino în contextul crizei COVID-19 pare să scape de sub control. Cetin Ametcea, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri din România, a lansat un atac extrem de dur la adresa Cristinei Ich, una dintre vedetele campaniei.

fara descriere

Sub titlul ”Am contribuit la meltdownul (criză, colaps, trad.) unei prostituate”, Cetin a relatat că i-a scris Cristinei, pe care în articol o numește ”prostituată de instagram”, pentru că înceracă să facă bani din donații.

fara descriere

”Fiți amabilă, cât costă un scurt? Întreb pentru un prieten. Dacă plătește dublu, donați o treime la Cantacuzino?”, a întrebat-o Cetin pe Cristina Ich pe contul ei de socializare. Aceasta nu a răspuns însă provocării, dar demersul acestuia a fost comentată pe larg pe bloggul autorului.

Citeste si: Anunțul momentului în România. Decizia e devastatoare! Prezentatoare TV a spus „Adio!”

Citeste si: Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă: „Eu sunt caz de netratat, vă spun”

Citeste si: Cristina Ich și Alex Pițurcă, botez la un castel din Franța: „Nu o să fie cu muzică populară și nici cu produse românești”

Din banii donați se vor plăti vedetele și se va cumpăra un apartament?!

fara descriere

Scandalul din jurul campaniei pentru sprijinirea Institutului Cantacuzino a început de la o postare a Corinei Vințan, fost purtător de cuvânt al MAE care a ridicat semne de întrebare legate de corectitudinea unei astfel de campanii în condițiile în care organizatorii au anunțat că doar o parte din bani vor merge către institut iar cealaltă către influenceri și către un premiu care constă într-un apartament din nordul Capitalei.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate