Cristina Mihaela, anunț important la Puterea Dragostei! Unii concurenți s-au supărat la aflarea veștii

Cristina Mihaela a anunțat în cadrul ediției de sâmbătă seara că a trecut o lună de la începerea sezonlui trei Puterea Dragostei. Astfel, această zi specială a venit și cu o supriză.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Cristina Mihaela, prezentatoarea Puterea Dragostei, a anunțat în cadrul ediției de sâmbătă seara că s-a împlinit o lună de la începerea noului sezon. Cum la început s-a spus că se va acorda un premiu de 1500 de Euro cuplului favorit, Cristina Mihaela a făcut anunțul mult așteptat.

Citeste si: S-a aflat! Pentru cine se întoarce în casă Livian de la Puterea Dragostei? "Cea mai interesantă mi se pare..."

Cine este cuplul favorit la Puterea Dragostei sezonul trei

Pentru că în cadrul emisiunii s-a declarat un singur cuplu, premiul pentru cuplul favorit al emisiunii a mers către Mona și George. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei s-ar întoarce în emisiune pentru iubita unui concurent! Nelson Mondialul a aruncat bomba: ”S-a dus s-o cucerească pe...”

„Premiul de 1500 de euro se va acorda direct acelui cuplu”, a spus Cristina Mihaela. 

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

„Cum vă simțiți la o lună de relație și la o lună de competiție?”

Să vină CEC-ul. 

George, unde e romantismul? 

Am glumit. 

Întârzie CEC-ul, nu-l mai primiți. Pentru că sunteți un singur cuplu nu mai putem, dar cu siguranță luna viitoare...

Surpriza este de fapt că...  Dragii mei, îl meritați din plin, a spus Cristina Mihaela în timp ce erau felicitați de restul concurenților.

Sinceră să fiu, sper ca acest premiu vă va ajuta să vă consolideze relația, a mai spus Cristina Mihaela. 

Akebono: Eu zic că o să iasă certuri de la banii ăstia.

Citeste si: Nicos de la Puterea Dragostei a avut o copilărie grea

Cristina Mihaela: Noi vrem în acest sezon să încurajăm și mai mult cuplurile. De ce nu v-ați declarat cuplu înainte de 27 august?, a mai spus Cristina Mihaela în momentul în care concurenții s-au declarat dezamăgiți că nu au primit și ei bani. 

În această săptămână favoritul nu va primi premiul de 1500 de Euro. Am spus că în fiecare lună vom premia cuplul favorit al lunii. Nu am spus că este un premiu extra, a mai spus Cristina Mihaela în momentul în care a văzut că Paul insista și cu premiul pentru concurentul favorit. 

„Mi se pare normal să încurajăm cuplurile. Așa a fost și în celelalte sezoane când a fost cuplul sezonului”, a mai spus Cristina Mihaela. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la Puterea Dragostei s-ar întoarce în emisiune pentru iubita unui concurent! Nelson Mondialul a aruncat bomba: ”S-a dus s-o cucerească pe...”

Bianca de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce a aflat că Livian s-a întors la Istanbul! Ce mesaj a transmis câștigătoarea primelor două sezoane

Bogdan Mocanu, prima piesa in colaborare cu Jador! E vestea pe care o asteptau toți fanii foștilor concurenți de la Puterea Dragostei

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Cine îi va lua locul lui Iohannis? Surpriză totală în politică. El va fi noul președinte al României

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

Melinda, furioasă pe Bill Gates. Legătura cu Jeffrey Epstein a clătinat cuplul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies