Alexandru și Andrada sunt cuplul favorit al lunii, la Puterea Dragostei
Alexandru și Andrada sunt cuplul favorit al lunii, la Puterea Dragostei

Vedete

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei! „Felicitări, dragilor!”

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat cine sunt îndrăgostiții care au câștigat premiul „cuplul lunii”.

Cristina Mihaela Dorobanțu, frumoasa prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat în seara zilei de sâmbătăt, 31 octombrie, cine este cuplul favorit al lunii, în show-ul de la Kanal D. Bătălia s-a dus între trei cupluri din casă: Andreea si Cristian Marinescu, Andrada si Alexandru Morosanu și Mădălina și George.

Andrada și Alexandru, cuplul favorit al lunii, la Puterea Dragostei 

În urma voturilor primite, cuplul favorit al lunii este format din Andrada și Alexandru. Cei doi tineri de la Puterea Dragostei au fost declarați din nou cuplul lunii, spre încântarea lor.

„Așadar, cuplul câștigător al lunii este format din Andrada și Alexandru! Vă înmânez cecul, de data aceasta va merge la Andrada! Felicitări, dragilor! Să fiți fericiți, să vă iubiți, să ne arătați adevărata putere a dragostei în continuare.

Felicitări vouă, celorlalte două cupluri, pentru că și voi sunteți învingători, și voi arătați că vă iubiți și sper să arătaț în continuare că date-ul vă va face să vă apropiați și mai mult!”, a anunțat frumoasa prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Alexandru și Andrada, cuplul favorit al lunii, la Puterea Dragostei
Alexandru și Andrada, cuplul favorit al lunii, la Puterea Dragostei

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei îi dă replica Andreei Pirui, după ce l-a acuzat că nu a fost alături de ea la moartea bunicii ei: „Dacă asta a fost părerea ei…”

Deși s-a spus că Alexandru a format un cuplu cu Andrada doar pentru a ajunge mai departe în emisiune și pentru a câștiga cât mai mulți fani, cei doi tineri par mai fericiți ca niciodată.

Nici intraarea în casă a Mihaelei, fosta iubită a concurentului, nu i-a făcut să se despartă și nici acuzațiile pe care ea i le-a adus nu le-a afectat relația. În ciuda discutțiilor în contradictoriu, formează în continuare o pereche care pare din ce în ce mai fericită și dispusă să lupte și să demonstreze gurilor rele că îi leagă sentimente puternice.