Cristina Nedelcu şi Monica Roşu au clacat psihic?! Ce spun Drăghia, Ferucio şi Ştefan Floroaică

Cristina Nedelcu şi Monica Roşu trec prin momente dificile. Cristina Nedelcu a plâns în timpul jocului şi i-a anunţat pe colegii ei că genunchiul ei nu mai rezistă, vorbind la interviu şi despre faptul că nu mai reuşeşte să se motiveze.

Autor: A. I.

"Cristina se va ridica foarte mult după căderea asta. La fel s-a întâmplat şi cu mine", a fost de părere Ferucio legat de căderea psihică a Cristinei Nedelcu.

"Fiecare a avut perioade mai slabe. Important e să aibă timp", a spus Ştefan Floroaică la FanArena.

Vladimir Drăghia a vorbit despre posibilitatea ca tensiunile din interiorul echipei Faimoşilor să se rezolve în momentul în care una dintre fete va pleca acasă, fiind foarte probabil, din punctul său de vedere,

să fie o gimnastă. "Toată lumea a vorbit de echipa gimnastelor. S-ar putea ca în momentul în care acea echipă nu va mai exista, să fie această adeziune, această uniune", a spus Vladimir Drăghia.

O nouă înfrângere pentru Faimoşi în jocul pentru vilă

Invitaţii au discutat şi despre motivele pentru care au pierdut din nou Faimoşii jocul pentru vilă. "Din cauza mea au pierdut", a glumit Silviu. "Nici nu se pune problema, din cauza lui Giani au pierdut", a adăugat Silviu.

"Acum că a plecat marea problemă din echipa Faimoşilor mă aşteptam să se întâmple ceva", a spus Vladimir Drăghia.

"Războinicii au dus nivelul foarte sus, iar Faimoşii au rămas mai jos. Într-o echipă trebuie să existe o coagulare, din înfrângere în înfrângere în loc să se unească ei se despart", a fost de părere Ştefan Floroaică.

"Cu o echipă mai puternică în spate şi tu devii mai puternic", a precizat el.

"S-ar putea ca indivizii dintr-o echipă să fie mai buni decât indiviziii din altă echipă. Tot căutăm noi uniunea, dar s-ar putea să nu fie suficient", a fost de părere Vladimir Drăghia.

"Sunt caractere foarte puternice, toată lumea şi-a dat seama.

S-a văzut în echipa, nu şi în joc. Certurile şi lucrurile astea reflectă că sunt mai individualişti. Au început să-şi reproşeze unul altuia", a spus Ferucio.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 22 noiembrie. Războinicii au revenit de la 2-5 şi au câştigat vila! Cât a arătat scorul la final

Exatlon 22 noiembrie. Iulian Pîtea, ieşire nervoasă! Ce gest a făcut Războinicul

Exatlon 22 noiembrie. Războinicii au dat de greu! Concurenţii se plâng de condiţiile grele de baracă

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

BOMBA despre Pfizer! Toți cei vaccinați cu două doze trebuie să știe imediat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Dezvăluirile care au cutremurat lumea sportului! ”M-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta în cap”

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies