Cristina şi Silviu s-au contrazis în direct! Fostul faimosul, vizibil iritat de gimnastă: „Ne-ai reproşat! De ce să minţim?”

Cristina Nedelcu şi Silviu s-au contrazis în direct după ce fosta gimnastă a spus că motivul nemulţumirii ei nu erau punctele puţine aduse de băieţii din echipă.

Autor: M. B.
 
Între Cristina Nedelcu şi colegii de echipa au apărut mai multe conflicte după ce fosta gimnastă le-a reproşat băieţilor de la Faimoşi că nu depun pe traseu la fel de mult efort ca fetele sau ca Războinicii. Echipa roşie a suferit înfrângere după înfrângere, în timp ce fosta gimnastă încerca să nu cedeze din cauza presiunilor. Din păcate evoluţia ei la Exatlon a luat sfârşit atunci când sportiva a abandonat lupta din cauza unei accidentări la genunchi.
Nici Ana Otvoş, nici Ionuţ Jaguarul, nu au crezut că durerile au fost singurul motiv pentru care ea a plecat din competiţie şi că ar fi putut să mai reziste. 
 
„Am spus că eu îi văd pe băieţii din echipa albastră ca fiind mai motivaţi decât băieţii noştri şi de aici am discutat mai multe probeme legate de atitudinea noastră ţi cea de la bancă. Noi nu le-am reproşat că nu aduc puncte, ci le-am reproşat atitudinea pe care o aveau la joc şi la bancă pentru că ne influenţa foarte tare orice jucător care venea la bancă. Din punctul meu de vedere, atunci când îţi doreşti să câştigi, vii la bancă şi trebuie să îţi doreşti să intri pe traseu şi să câştigi, să te facă să vrei mai mult, să intri pe traseu şi să reuşeşti.
Noi am avut discuţii foarte multe pe care nu le-am văzut la televizor, din păcate, pe acest subiect”,
a comentat Cristina Nedelcu imaginile cu ea din timpul competiţiei. 
 
 
„A fost o perioadă când ne-ai reproşat că nu aducem puncte! De fiecare dată când spunea Giani asta, îl aprobaţi! De ce să minţim şi să nu spunem adevărul?”, a intervenit Silviu.
 
„Nu minţim deloc. Te rog să-mi dai şi mie un exemplu”, a răspuns Cristina.
 
„Când am intrat în comeptiţie, de fiecare dată când spunea Giani că băieţii nu aduc puncte şi fetele aduc, voi eraţi de acord cu el”, a exemplificat el.
 
„Şi lucrurile nu stăteau aşa? Ar fi trbuit să spunem altfel?”, a spus fosta gimnastă.
 
 
„La voi lucrurile stăteau altfel pentru că la voi fetele echipele erau echilibrate, iar la noi băieţii de la Războinici erau foarte buni”, a explicat Silviu.
 
„Voi aţi spus că la Exatlon te poate bate şi unul mai slab. Acolo mergi cu şanse egale. E vorba de atitudinea ta.(...) Eu nu mă cert şi cred că ar trebui să păstrăm discuţia pe un ton mai prietenos. Poţi să nu fii de acord cu mine şi să vorbim pe un alt ton”, i-a mai spus Cristina fostului ei coechipier care era vizibil iritat. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirel Drăgan, părere tranşantă vis-a-vis de Giani Kiriţă: ”Mai mult demoralizează nişte persoane”

Mirel Drăgan, spaima Războinicilor! Ce spune despre scandalurile cu Iulian Pîtea şi Ciprian Silaşi: ”Mi-am dat seama de strategia lor”

Exatlon 6 decembrie. Giani Kiriţă o învinovăţeşte pe Mădălina Predoi după ce au ajuns din nou la baracă! A avut numai reproşuri: „Nu a reuşit să se adapteze”

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Veste cumplită despre TEO TRANDAFIR! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies