Cristina Siscanu a slabit, Madalin Ionescu s-a ingrasat! Prezentatorul a luat 9 kilograme de cand s-a lasat de fumat! Ce spune sotia lui VIDEO EXCLUSIV

Vedete

Cristina Siscanu a slabit, Madalin Ionescu s-a ingrasat! Prezentatorul a luat 9 kilograme de cand s-a lasat de fumat! Ce spune sotia lui VIDEO EXCLUSIV

Surpriza marti seara la un eveniment organizat la o clinica dentara estetica din Bucuresti! Madalin Ionescu si sotia lui au atras toate privirile. Cristina Siscanu a fost intrebata de cum a slabit atat de repede dupa nastere, iar Madalin Ionescu a raspuns la intrebarea “cum s-a ingrasat”.

Madalin Ionescu pare un barbat fericit din toate punctele de vedere. Prezentatorul tv are o sotie superba pe care o iubeste la nebunie, trei copii care ii aduc zambetul pe buze in fiecare zi, iar viata in sanul familiei pare ca-I prieste. In timp ce Cristina Siscanu a slabit aproape 20 de kilograme, dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Petra, Madalin Ionescu s-a ingrasat.

Prezentatorul tv a luat in greutate vreo 9 kilograme de cand s-a lasat de fumat.

Cristina insa nu-si face nicio grija in acest sens pentru ca stie ca Madalin slabeste rapid daca isi propune.

Cristina Siscanu a slabit, Madalin Ionescu s-a ingrasat 9 kilograme

“Madalin s-a lasat de fumat la scurt timp dupa ce s-a nascut Petra (10 luni). Cam de vreo noua luni s-a lasat. Intr-adevar s-a ingrasat, dar eu nu-mi fac griji. Pentru el, dieta inseamna sa fie un pic mai restrictiv in ceea ce priveste mancarea, si slabeste foarte repede. Cred ca e valabil pentru majoritatea barbatilor ca au metabolismul mai rapid. A mancat dulce.

El nu manca inainte, insa dupa ce s-a lasat de fumat a simtit aceasta nevoie de dulce, se intampla in cazul multor persoane. S-a ingrasat cateva kilograme pe care eu spun ca le va da jos fara nicio problema in momentul in care isi va propune acest lucru”, ne-a declarat Cristina Siscanu care a slabit spectaculos, despre sotul ei, Madalin Ionescu care s-a ingrasat in ultimele luni.