Vedete

Cristina Şişcanu, din nou în centrul atenţiei! A făcut anunţul mult aşteptat: ”Mă bucur enorm că...”

Cristina Şişcanu a fost în centrul unui scandal uriaş atunci când a militat pentru alăptarea copilului în public, însă se pare că eforturile ei s-au bucurat de succes, după cum a mărturisit chiar ea pe contul personal de socializare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cristina Şişcanu, din nou în centrul atenţiei! A făcut anunţul mult aşteptat: ”Mă bucur enorm că...”icon photo
 
S-a fotografiat în repetate rânduri în timp ce-şi alăpta fetiţa în public pentru a promova acest obicei şi se pare că în ciuda criticilor care i s-au adus, demersul ei a avut succes. Mai exact, se pare că proiectul legislativ ce protejează alăptatul în public a ajuns în Senat.
 
”În trecut femeile cu prunci la sân reprezentau obiect al picturilor, iar cel mai cunoscut exemplu este Fecioara Maria care a fost reprezentată astfel în atâtea icoane şi pe pereţii atâtor biserici!
Astăzi însă avem nevoie de o lege ca să ne putem hrăni copilul fără oprelişti! Mă bucur enorm că proiectul legislativ care protejează alaptatul în public a ajuns în Senat şi va fi supus votului ! #maieputin #victorie @iamprincesspetra”, a scris Cristina Şişcanu pe Facebook. 
Evident, reacţiile din partea internauţilor n-au întârziat să apară: ”Cristina, mă bucur enorm că sunt femei în România care promovează alăptatul în public. Este un proces firesc, normal. ”, ”Felicitări.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune