Vedete

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au apucat de fitness!

La un an de cand a nascut, Cristina Siscanu s-a apucat de sport. Alaturi de sotul ei, Madalin Ionescu, tanara mamica a inceput sa faca sport sub indrumarea unui profesor de fitness.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au apucat de fitness!icon photo

De cand au devenit parinti si s-a nascut fiica lor, Petra, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt de nedespartit. (Tatal lui Madalin Ionescu, revenire spectaculoasa dupa accidentul cerebral)

Cei doi nu numai ca isi impart atributile si responsabilitatile de acasa, dar au inceput sa mearga impreuna si la sala de sport!

De curand, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu si-au facut abonament la o sala de fitness faimoasa, un concept nou adus de afara, care prinde teren si in Romania.

Practic, ajutati de niste cordeline, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi tonifica musculatura efectuand o serie de exercitii in care sunt solicitate doar anumite grupe de muschi.

Desi la prima vedere exercitiile par simple, in realitate, efortul este dublu fata de cel normal, grupele de muschi fiind lucrate intens si cu rezultate imediate.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune