Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au apucat de fitness!

La un an de cand a nascut, Cristina Siscanu s-a apucat de sport. Alaturi de sotul ei, Madalin Ionescu, tanara mamica a inceput sa faca sport sub indrumarea unui profesor de fitness.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

De cand au devenit parinti si s-a nascut fiica lor, Petra, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt de nedespartit. (Tatal lui Madalin Ionescu, revenire spectaculoasa dupa accidentul cerebral)

Cei doi nu numai ca isi impart atributile si responsabilitatile de acasa, dar au inceput sa mearga impreuna si la sala de sport!

De curand, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu si-au facut abonament la o sala de fitness faimoasa, un concept nou adus de afara, care prinde teren si in Romania.

Practic, ajutati de niste cordeline, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi tonifica musculatura efectuand o serie de exercitii in care sunt solicitate doar anumite grupe de muschi.

Desi la prima vedere exercitiile par simple, in realitate, efortul este dublu fata de cel normal, grupele de muschi fiind lucrate intens si cu rezultate imediate.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate