Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, şocaţi de ultimul "hobby" al fetiţei lor. Uite ce face micuţa Petra la doar un an şi jumătate. "Are o personalitate foarte puternică"

Cristina Şişcanu, şocată de ultimul hobby al fetiţei ei. Uite ce face micuţa Petra.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu sunt părinţii unei fetiţe minunate, alături de care viaţa lor este din ce în ce mai frumoasă.

Micuţa Petra, în vârstă de un an şi jumătate, le pregăteşte în fiecare zi surprize memorabile, fiecare gest, privire şi mişcare a moştenitoarei lor fiind un izvor de bucurie.

Ei bine, ca orice copil, protagonista noastră mai face din când în când şi pozne, de care nu este însă conştientă. Tocmai de aceea părinţii ei nu se enervează...

Cristina Şişcanu, şocată de ultimul hobby al fetiţei ei. "Scrie peste tot"

Dimpotrivă! Se amuză copios de ultimul hobby al Petrei. Se pare că micuţa are veleităţi de pictoriţă, fetiţa folosind pe post de pânză...pereţii camerei ei.

"Petra este "argint viu", nu ne lasă o clipă. Face tot felul de giumbuşlucuri, este o figură. De o luna are un nou hobby. Scrie peste tot, pe pereţi, pe mobilă, pe unde poate, cu pixuri, creioane, carioci şi nu reuşesc să o conving să renunţe. Are o personalitate foarte puternică, este zodia Taur. Dacă are un obiect care îi place ei mult, nu vrea să îl lase indiferent cum încercăm noi să o convingem. E mică, nu poţi să educi un copil la vârsta asta aşa că, în opinia  mea, cel mai bine este să o las în pace, până se plictiseşte şi renunţă ea la o anumită activitate.", a declarat Cristina Şişcanu pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate