Cristina Șișcanu și Tavi Clonda au defilat cu fetițele lor pe scenă

Copii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din showbiz au defilat în colecția "Fashion Kids" de la Bucharest Fashion Week

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere
Cea de-a 31-a ediție a celui mai important festival de modă din România, Bucharest Fashion Week, s-a încheiat duminică cu o prezentare de modă inedită dedicată copiilor. Colecția se numește ”Fashion Kids” by Adela Diaconu și a fost creată de o casă de modă a cărei imagine este cea micuța Bianca Drăghiciu, câștigătoarea titlului de „Super Model of the World”.


In articol:

Ioana, designerul casei de modă, a declarat că această colecție este una din cele mai pline de culoare realizate până acum, o provocare primită cu bucurie la propunerea Adelei, și că a fost creată având în minte gusturile și preferințele copiilor un pic mari, 10-14 ani.

Vedetele au defilat pe scenă alaturi de copiii

Defilarea de modă adresată celor mici i-a reunit pe podium pe copiii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzică, sport și showbiz, însă toți copiii din prezentare excelează în diverse domenii precum sport, arte și muzică. Julianne, fetița eroului de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a debutat pe podiumul de modă în aplauzele publicului. Ea a avut colegi de scenă copiii altor vedete din showbizul românesc, la fel de aplaudați de cei prezenți precum Diana Bart, Nicolae Voiculeț, Mădălin Ionescu și Cristina Sișcanu, Ianna Novac sau Gabriela Cristea și Tavi Clonda. 

fara descriere
fara descriere

Nu în ultimul rând, și-a făcut debutul în lumea modei și a defilat pe podium Vasilică, un băiețel extrem de talentat de la casa de copii ''Gloria Angeli'' din Brașov.

 Colecția de haine pentru copii conține piese în tendințe pentru micuții fashionisti, moderne, chic, fluide, realizate din materiale elegante și confortabile, cu un accent deosebit pe detalii. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate