WowNews logo WOWnews
Stories
Cristina Spatar il va boteza pe fiul Deliei Antal! Afla detalii despre slujba si petrecere! FOTO

Vedete

Cristina Spatar il va boteza pe fiul Deliei Antal! Afla detalii despre slujba si petrecere! FOTO

Saptamana viitoare, Cristina Spatar il va boteza pe fiul Deliei Antal. Cantareata si actrita sunt prietene de ani buni

Cristina Spatar il va boteza pe fiul Deliei Antal, Aiden, zilele viitoare. Micutul in varsta de 9 luni va fi crestinat la o biserica de langa Capitala, iar petrecerea, restransa, va fi la un local de fite. 

Cantareata s-a oferit sa-l boteze pe micut inca de cand acesta era in burtica la mama lui. Delia, actrita stabilita in strainatate de ani buni, si Cristina sunt foarte bune prietene.

“Facem un botez altfel, in post si foarte select, doar cu nasi, familia si cativa prieteni dragi, fara topaiala, pliculete si alte chestii obisnuite. Nu m-am grabit sa imi botez fiul in America, dar ajungand in Romania mi s-a sugerat prea des acest lucru si am spus “bine, hai sa facem botezul asa de pe o zi pe alta sa fie toata lumea linistita”. Plecam in vacanta in Dubai si Mauritius si parca dupa ce am auzit atatea sfaturi si superstitii, o sa plec si eu mai linistita ca e copilul botezat.

Nasii sunt niste oameni tare dragi mie, cantareata Cristina Spatar este prietena mea de peste zece ani,

a fost printre primele persoane care a stiut ca sunt insarcinata si s-a oferit imediat sa il boteze pe Aiden. Nasul este Razvan Dinca, motivational speaker si producator de filme. La fel ca si Cristina, Razvan s-a ales singur nas, eram la Berlin la o conferinta de sase mii de oameni unde el a tinut un speech. Ii admir foarte mult si sunt foarte incantata de nasii mei, stiu ca ii vor fi alaturi lui Aiden pentru totdeauna, ceea ce pe mine asta ma si intereseaza, de aia fac botez altfel”, ne-a declarat Delia Antal.

Dupa ce Cristina Spatar il boteaza pe fiul Deliei Antal, impreuna cu nasul Razvan Dinca, apropiatii sunt asteptati la localul la care va fi petrecerea. Delia a ales un meniu sofisticat pentru invitatii ei. Acestia vor fi primiti cu sampanie si piscoturi de sampanie facute in laborator propriu, la aperitiv vor avea Terina de pui cu legume in nori Japanese, Fish fingers cu sos sweet chilli, Icre de crap pe pat de lime, Tortilla Roll-Ups cu salam chorizo, Canape branza cu chimen si jambon afumat, Mini salata a la russe cu piept de curcan, Frigaruie caprese pe pat de rucola si aceto balsamic, Terina de vitel in crusta de susan copt, Chiftelute traditionale

cu sos Dijon, Ciuperci gratin, Mix masline, Mix de legume, dupa care vor fi serviti cu sarmale in foi de varza cu mamaliguta, ardei, bacon si smantana. La meniu vor mai avea ceafa de porc in crusta de ierburi aromate si medalion de pui cu sos brun servit cu cartofi la cuptor cu rozmarin, salata de varza alba si rosie asezonata, mix chifle, alune si covrigei sarati, fructe si bauturi pe alese.

Foto: Arhiva personala/ bonbonclub.ro