Croitoreasa care a impresionat cu vocea ei e îngrozită că va fi acoperită de gunoaie! Ana Maria Pantaze a făcut o reclamaţie disperată la Primărie!

E clar că croitoreasa care a impresionat cu vocea ei e îngrozită că va fi nevoită să lucreze în condiţii insalubre.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii vor afla că croitoreasa care a impresionat cu vocea ei e îngrozită de condiţiile în care munceşte. Ana Maria Pantaze este concurenta care a primit primul Golden Buzz în noul sezon al emisiunii Românii au talent, după ce i-a impresionat pe jurați cu vocea ei. Ea a mărturisit că lucrează la o croitorie din Centrul Vechi. (cum arată baba care i-a făcut avansuri lui Florin Călinescu)

Citeste si: Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!” Nimeni nu se aștepta la asta!

Citeste si: Diana de la “Bravo, ai stil!”, apariție îngrozitoare în Gala din această seară!

Citeste si: La “Bravo, ai stil!”, Bianca dă din casă despre Valeria! Ce a putut să spună mama tinerei despre ea? În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D

Croitoreasa care a impresionat cu vocea ei e îngrozită: "De ce noi suntem obligaţi să acceptăm condiţiile acestea mizere?" 

Acum câteva luni, Ana Maria Pantaze a făcut o reclamaţie pe site-ul domnuleprimar.ro, adresându-se Primăriei Secorului 3, condusă de Robert Negoiţă. “Cum putem face ca Hanul Gabroveni să nu mai arunce munţi de gunoaie în stradă, în mijlocul centrului vechi al Bucureştiului? Legal, nu ar trebui sa aibă un loc special unde să depoziteze gunoiul? De ce noi suntem obligaţi să acceptăm condiţiile acestea mizere?”, a scris Pantaze.

Croitoreasa care a impresionat cu vocea ei e îngrozită. Pantaze a început să cânte în baie

Se ştie acum că croitoreasa care a impresionat cu vocea ei e îngrozită de mizeria din Centrul Vechi. Pantaze a povestit cum a apărut pasiunea pentru muzică:"Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate