Crunt! Un bărbat a fost nevoit să aleagă între viaţa soţiei ei şi viaţa bebeluşului nenăscut

Un bărbat a trebuit să ia o decizie cruntă care ţine de o ”bătălie” între viaţă şi moarte. Alegerea bărbatului a surprins pe toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre Frederick Connie, un bărbat care a avut de făcut o alegere grea în viaţa lui. Soţia lui, Keyvonne Connie a intrat în travaliu prematur şi a fost dusă de urgenţă la spital. Medicii, însă, nu au venit deloc cu o veste tocmai bună pentru bărbat. Acesta a fost nevoit să aleagă între viaţa soţiei lui sau a fetiţei care era pe cale de a se naşte.

Cu sufletul strâns şi lacrimile grele, Frederick a ales: bărbatul i-a oferit fetiţei sale şansa de a vedea lumina zilei, scrie DailyMail. Bărbatul a făcut acest gest doar cu gândul la ce şi-ar fi dorit soţia lui, orice s-ar fi întâmplat.

„I-am pus numele mamei ei. Va ştii cine a fost mama ei. Mă voi asigura de asta”, spune Frederick care acum îşi creşte copilul singur. 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ca în Singur Acasa! Doi părinţi din Bucureşti şi-au uitat copiii la Braşov! Plecaseră liniştiţi spre casă şi şi-au adus aminte de ei abia pe la Comarnic

Prinţul William glumeşte pe seama lui Kate! I-a spus de faţă cu toată lumea că s-a îmbrăcat ca un brad

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Viață după moarte: strania experiență a unui bărbat care susține că a văzut iadul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies