Cu banii luați și cu sânii explodați! Iasmina Halas, fosta soție a lui Daminuță, nu a obținut despăgubiri după ce s-a plâns că operația i s-a desfăcut și infectat! EXCLUSIV

Iasmina Halas, fosta soție a fotbalistului Cristian Daminuță, s-a plâns acum 2 ani că sânii ei au explodat după o operație nereușită. Afirmațiile ei s-au lăsat cu un proces care tocmai s-a încheiat.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Scandalul ”sânilor explodați”, creat de fosta doamnă Daminuță s-a finalizat indecis.

Șeful clinicii la care modelul s-a operat a dat-o pe aceasta în judecată și i-a cerut despăgubiri de 1 leu pentru că afirmațiile ei i-ar fi afectat credibilitatea. Iasmina Halas, pe de altă parte, a cerut la rândul ei despăgubiri de 45.000 de lei și înapoierea delor 3.200 de euro pe care i-a achitat pentru două operații: la sâni și la abdomen. Ambele cereri au fost respinse de instanță, așa că ”meciul” s-a încheiat la egalitate.

Iasmina Halas, acuzații grave la adresa clinicii la care și-a pus silicoane

Cele două operații au avut loc în iunie 2018, iar la scurt timp după intrevenții, fosta soție a lui Daminuță a început să se simtă rău și să aibă dureri cumplite. La un moment dat, femeia a aflat că șeful clinicii la care s-a operat și care a asistat la intervenție era la ora aceea doar medic stomatolog.

Atunci, ea a decis să rupă tăcerea și a ieșit la un post de televiziune pentru a povesti tot ce i s-a întâmplat, evident, din perspectiva ei.

Iasmina Halas
Iasmina Halas a suferit mult până să arate ca acum[Sursa foto: Instagram: Iasmina Halas]

După dezvăluiri, Iasmina s-a ales cu un proces, la capătul căruia i se cerea să dezmită toate afirmațiile pe care le-a făcut. Conform reprezentanților clinicii, femeia nu a respectat măsurile post-operatorii, a condus mașina și a mers în vacanță, deși avea nevoie de câteva luni de repaus.

În plus, ea semnase un acord prin care își asuma efectele adverse intervenției și inisistase pentru o mărime foarte mare, 420 ml, așa că aceștia au cedat. De asemenea, ea a mai fost acuzată că a mințit atunci când a spus că ”a fost operată de un stomatolog”, pentru că, a spus acesta, el nu a atins pacienta în sala de operații.

Fosta doamnă Daminuță spune că operația i s-a desfăcut și i s-a infectat

”Referitor la invocarea faptului că după operație „dl dr. chirurg cât și subsemnatul i-am recomandat repaus(...) în privința condusului" iar pârâta nu ar fi respectat indicațiile și din acest motiv „marginile inciziei au necrozat și capetele tăieturii s-au desfăcut", pârâta a învederat că și aceste susțineri sunt unele nereale. Din fotografiile depuse la dosar rezultă că mereu se afla pe scaunul din dreapta și nu pe locul șoferului.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Soția lui Cristian Daminuță face acuzații grave! Femeia susține că fotbalistul ar fi agresat-o: "Ascunde o cruzime rar întâlnită"

Iasmina Halas
Iasmina Halas, așa cum arată astăzi[Sursa foto: Instagram: Iasmina Halas]

Complicațiile după prima operație au determinat necesitatea unei noi intervenții. După a doua operație, a început să acuze din nou dureri, operația s-a desfăcut și s-a infectat. Rezultă inclusiv din conversațiile cu dr. O., din care reiese clar faptul că a respectat indicațiile, că era speriată de starea sa de sănătate, avea dureri groaznice și acesta încerca să o liniștească. Nu s-a pus niciodată problema unui control de specialitate la București, ci din contră a fost îndrumată să meargă la o asistenta sau cunoștință medic să o vadă ”, se arată în dosarul cauzei.

Citeste si: Cristian Daminuță s-a despărțit de soția lui, chiar înainte de cununia religioasă? "Am avut totul stabilit"

Nici Iasmina și nici șeful clinicii n-au reușit să convngă judecătorul că are dreptate

Judecătorii au stabilit că nici una din părți nu are în totalitate dreptate. Pe de-o parte, apariția la televiziune și afirmațiile făcute de fosta soție a lui Daminuță au fost interpretate ca niște informații de interes public de către magistrați, așa că femeia nu a putut fi acuzată că a vrut doar să distrugă imaginea clinicii.

Iasmina Halas
Iasmina Halas a fost căsătorită cu Cristian Daminuță

Pe de altă parte, nu s-a putut demonstra dacă traumele Iasminei au venit ca urmare directă a operației sau din cauza faptului că aceasta nu s-a protejat. Drept urmare, ambele acțiuni, atât ale clinicii cât și ale Iasminei Halas, au fost respinse. Hotărârea a rămas definitivă pentru că nici una din părți nu a atact-o cu apel în termenul legal de 30 de zile de la comunicare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cu cine se iubește fosta nevastă a lui Cristi Daminuță! Iasmina este îndrăgostită

Iasmina Halas, în centrul unui triunghi amoros. Fosta soția de fotbalist spune adevărul: ”Suntem tineri, sunt o femeie liberă”

Iasmina Halas iubește din nouă și are gânduri serioase! Cine este iubitul misterios al modelului: „Nici pe Daminuță nu l-am iubit atât de mult”

Horoscop Zilnic Duminică 24 Octombrie 2021: Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume, Peștii vor rezolva anumite probleme din trecut

Frații Dedeman au dat marea lovitură! Anunț de ultimă oră despre super compania românească

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies