Cu ce se ocupă nașa Teodorei Becali! Părinții spirituali au cariere de succes

Am aflat cu ce se ocupă nașa Teodorei Becali!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Părinții spirituali ai cuplului Teodora Becali – Mihai Theodor Mincu au cariere de succes, iar aceștia au fost tare fericiți în ziua în care proaspeții însurăței au spus ”Da!” în fața lui Dumnezeu.

  Nașii spirituali au fost Maria și Nicolae Piștalu. Maria Piștalu este fiica lui Teia Sponte, vărul și omul de încredere al latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, conform Cancan.

  Nașii au și doi copilași extrem de frumoși. Nașa Teodorei Becali este asistent universitare doctor la ASE și a publicat multe lucrări proprii, ”Evaluarea efectelor măsurilor de susținere a agriculturii din România finanțate din fondurile bugetare” fiind una dintre ele. Ea a luat parte chiar și la conferințe. Nașul lor, Nicolae Piștalu, este director de marketing la o companie.

  Citeste si: Gigi Becali, cadou de nuntă uriaș pentru Teodora! Ce le-a oferit latifundiarul tinerilor miri

  Citeste si: Câți bani ar fi pus în plic Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali!

  Citeste si: De ce Valentina Pelinel a plecat la miezul nopții de la nunta fiicei lui Gigi Becali!

  Gigi Becali, cadou de nuntă uriaș pentru Teodora

  Gigi Becali a declarat înainte de nunta fiicei lui că îi oferă toată dragostea lui și se roagă pentru ea să aibă liniște în căsnicie. Deși nu a vrut să dezvăluie darul de nuntă pe care l-a pregătit pentru Teodora, surse apropiate familiei au declarat că latifunadiarul a oferit cadou un milion de euro. La petrecerea de nuntă a Teodorei Becali au fost mai multe momente pline de emoție. Unul dintre ele a fost chiar înainte să se taie tortul, când Teodora le-a transmis un mesaj părinților ei: „Le mulțumesc părinților că am ajuns aici și că ei văd acest moment!” 

  Citeste si: Gigi Becali a cântat și a jucat hore până dimineața la nunta fiicei sale, Teodora! Imagini emoționante de la petrecere

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate