Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone

Iată ce studii are și cu ce se ocupă în prezent Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu-Piedone!

Autor: Ioana Enache

In articol:

Cu ce se ocupă Vlad, fiul fostului primar al sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone? Tânărul este implicat în politică, la fel ca și tatăl său. Iată ce studii are și cu ce se ocupă mai exact, Vlad Popescu Piedone!

Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul fostului primar al Sectorului 5

Vlad Popescu se numără printre membrii Camerei Deputaților și face parte dintre deputații cu cele mai puține intervenții în plenul Parlamentului, neavând în doi ani mai mult decât două luări de cuvânt. Tânărul a fost ales pentru Circumscripția Suceava și are numai 30 de ani.

Citeste si: Cine vrea să îi ia locul lui Piedone la Primăria Sectorului 5? Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: "Voi face imposibilul posibil"

Prima sa intervenție în plenul Parlamentului a fost la depunerea jurmântului, iar cea de a doua a fost în martie anul trecut, moment în care propunea câteva amendamente la un proiect de la modernizare a unor drumuri în localitățile bucovinene Pătrăuți și Frasin.

Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone

Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone

[Sursa foto: Facebook Vlad Popescu-Piedone]

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ce scrie în CV-ul lui Vlad Popescu, fiul lui Piedone

În momentul în care a devenit deputat, Vlad Popescu și-a făcut public CV-ul. Potrivit CV-ului său, pe deputatul Vlad Popescu Piedone îl recomandă poziția avută anterior, cea de antreprenor și cei  „peste 10 ani experiență în administrarea și managementul afacerii”.

În plus, mai aflăm că fiul primarului Cristian Tudor Piedone a candidat în 2020, la funcția de deputat din partea PPU, dar ca afiliat la Grupul parlamentar al PSD.

De asemenea, din aceeasi declarație aflăm că Vlad Popescu este membru în trei comisii din Camera Deputaților, după cum urmează:

  • Membru în Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor,
  • Membru în Comisia pentru industrii şi servicii,
  • Membru în Grupurile de prietenie cu Parlamentele altor state: Republica Senegal, Republica Turcia, Republica Elenă.

La momentul actual, Vlad Popescu Piedone este președintele filialei PPU Suceava, după ce a deținut aceeași funcție, dar la nivelul Sectorului 5 al Capitalei.

Vlad Popescu Piedone este absolvent al Universității „Titu Maiorescu”, fiind licențiat în drept și cu diplomă de licență luată la finalul celor patru ani de studii, între anii 2008 și 2012.

Citeste si: ”I s-a făcut o nedreptate”. Protest de amploare la poarta penitenciarului unde este închis Piedone. Mesajul transmis de fostul edil: ”Nu pot închide gura poporului”

După finalizarea studiilor, Vlad Popescu a activat între 2016 și 2020 ca și consilier de vânzări, și este încă activ, încă din 2010, în cadrul unei companii ce activează în industria HoReCa.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine vrea să îi ia locul lui Piedone la Primăria Sectorului 5? Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: "Voi face imposibilul posibil"

”I s-a făcut o nedreptate”. Protest de amploare la poarta penitenciarului unde este închis Piedone. Mesajul transmis de fostul edil: ”Nu pot închide gura poporului”

S-a aflat cine va prelua conducerea Sectorului 5 al Capitalei, după ce Cristian Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv

8 zodii se vor concentra asupra propriilor dorințe

SE SCHIMBĂ HARTA României! Vestea cea mare venită chiar acum: Direcția a fost dată

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Când se termină războiul. Omul lui Putin s-a scăpat și a spus

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies