Cu cine e însurat cântărețul Cipri Popescu! Tania e o tânără frumoasă și foarte sexy! Galerie FOTO

Cântărețul Cipri Popescu este însurat cu Tania, o tânără originară din Bihor. Tania și Cipri s-au cuplat în 2016, iar în 2019 au făcut nunta.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cipri Popescu

Cântărețul Cipri Popescu este însurat cu o tânără foarte frumoasă și sexy!

Artistul Cipri Popescu s-a căsătorit religios cu Tania în octombrie 2019. Cei doi tineri formează un cuplu superb și împreună sunt foarte fericiți. Tania și Cipri Popescu s-au cuplat în decembrie 2016, iar trei ani mai târziu au făcut nuntă mare.

Cu cine e însurat cântărețul Cipri Popescu! Galerie FOTO cu Tania, soția artistului Cipri Popescu

"Mi-ai fost dragă din prima clipă în care te-am văzut și am ajuns treptat să te iubesc cum nu credeam că e posibil! Îți mulțumesc pentru că mă faci fericit. La mulți ani nouă!", scria cântărețul Cipri Popescu pe pagina sa de Facebook în ziua în care aniversa un an de relație cu Tania.

Cipri Popescu

Tania este o bihoreancă frumoasă și sexy care l-a cucerit de la prima vedere pe artistul Cipri Popescu. Vrăjit de farmecele ei, a cerut-o de soție chiar de ziua ei, pe 27 ianuarie, în 2018, la un an de când s-au cunoscut și s-au cuplat. "Da pentru totdeauna", anunța tânăra pe Facebook imediat după ce primise inelul de logodnă, exact în ziua în care împlinea vârsta de 22 de ani.

Cipri Popescu

Tania și Cipri au făcut nuntă mare la sfârșitul lunii octombrie, în 2019. Tânăra a purtat o rochie cu dantelă și un voal simplu, scurt. Buchetul de mireasă a fost făcut din flori albe și mov.

Tania, soția lui Cipri Popescu, apariție în videoclipul melodiei Fericirea mea

WOWbiz.ro vă prezintă o galerie foto de senzație cu Tania, soția cântărețului, compozitorului și producătorului muzical Cipri Popescu. Tânără din Bihor este o prezență elegantă, discretă, dar foarte sexy. Tania apare într-un videoclip lansat de Cipri, Fericirea mea, melodie lansată de artist în 2018. (Ascultă AICI melodia lui Cipri Popescu cu Ghiță Munteanu, Cu un strop de dragoste. Piesa are aproape 10 milioane de vizualizări pe Youtube).

Tania și Cipri Popescu locuiesc împreună la Oradea, oraș în care el are și un studio de înregistrări.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate