„Cu doi bărbați în 12 ore” Ce mesaje a primit Tavi Clonda despre Gabriela Cristea A fost scandal după emisiune
„Cu doi bărbați în 12 ore” Ce mesaje a primit Tavi Clonda despre Gabriela Cristea? A fost scandal după emisiune

Vedete

„Cu doi bărbați în 12 ore” Ce mesaje a primit Tavi Clonda despre Gabriela Cristea? A fost scandal după emisiune

Gabriela Cristea a fost criticată dur de fani din cauza atitudinii pe care a avut-o în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Cristea are parte de tot ce și-ar putea dori de la vață. Este o familistă convinsă, are o familie minunată și o carieră de succes. În ultima vreme, însă, prezentatoarea TV a avut parte de reacții acide din partea fanilor ei din cauza atitudinii sale cu privire la o concurentă din cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Mai exact, Gabriela Cristea  este acuzată de fani că nu gestionează corect conflictele și tensiunile care apar între concurenții din cadrul emisiunii pe care o prezintă, ci, din contră, că pune paie pe foc în mod nejustificat pentru a-i păta imaginea unei concurente, în timp ce o favorizează pe o alta.

Citeste si: Ce a făcut Gabriela Cristea, când a aflat că e înșelată cu altă femeie?! S-a confesat în direct: „I-am plătit un bilet de avion”

În secțiunea de comentarii a unui filmuleț de familie postat de Tavi Clonda pe rețelele de socializare, fanii au avut de spus numai vorbe dure la adresa Gabrielei Cristea. Internauții au acuzat-o pe prezentatoare TV că încearcă să păteze imaginea unei tinere despre care se spune că și-a înșelat iubitul, în timp ce chiar ea a făcut acest lucru în perioada în care era căsătorită cu fostul soț.

De aici și până la un întreg scandal în mediul online nu a fost decât un pas, iar fanii au aruncat cu vorbe foarte grele la adresa prezentatoarei TV.

Mai mult decât atât, fanii sunt de părere că Gabriela Cristea ar trebui să încerce să aplaneze conflictul și să fie obiectivă, mai ales că și ea a avut „greșelile tinereții” sale.

„Ia întreabă-l și tu pe Tavi dacă îi place că stă cu una care a fost măritată și care pe deasupra stătea cu unu și în același timp îl înșela cu altul, tocmai tu te-ai trezit să vorbeșt, Sfânta Filofteia? Sau crezi că tu că dacă ai

făcut doi copii, gata, tu ești sfântă de acum”, „Tavi oare ce a zis că ea a pozat goală în Playboy și a văzut-o o țară întreagă? Să-i fie rușine pentru atitudinea pe care a avut-o față de G&S. Care este scopul producției? Să-i despartă?”, „O acuzi pe Giovana și nu știi cum să mai dai cu noroi în ea. Ai uitat cine ai fost? Ai uitat când ai înșelat? Atunci nu tot cu doi bărbați în 12 ore sau au fost 24? Ești penibilă, dar nu uita că ai 2 fete, să nu culegi ce plantezi acum.
Între timp mai pup-o în*** pe Nora că doar te regăsești în povestea ei, penibilo”, „Ai dovadă că Giovana s-a culcat cu doi bărbați în câteva ore de i-ai pus acea întrebare cu subînțeles lui Sese? Ai spus că și tu și-ai înșelat partenerul. Cum se numește o femeie care își înșală partenerul?”,
sunt doar câteva ditre comentariile fanilor cu privire la atitudinea pe care Gabriela Cristea a avut-o în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Cu doi bărbați în 12 ore” Ce mesaje a primit Tavi Clonda despre Gabriela Cristea A fost scandal după emisiune

Gabriela Cristea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Citeste si: Tavi Clonda se confruntă cu probleme de sănătate! A ajuns pe mâna medicilor, după ce nici pastilele nu și-au mai făcut efectul! Ce a aflat: „Vă speriați”

Fiica Gabrielei Cristea a împlinit 3 anișori

În urmă cu doar câteva zile, una dintre fetițele Gabrielei Cristea a împlinit 3 anișori. Mama sa i-a făcut o urare ca la carte în mediul online, acolo unde a postat și o serie de fotografii cu micuța Iris.

Fanii au fost în extaz de această dată, urîndu-i micuței numai lucruri bune.

„Astăzi ai avut prima petrecere “departe de noi”, la gradi, iar pentru prima dată ți-a fost “complice” surioara ta mai mare. Afară de faptul că nu mai concep viața fără tine și că te iubesc necondiționat, vreau doar să-ți spun că mami și tati o să fie aici oricând și oricum să te prindă în brațe ca pe floare. La mulți ani copil bucurie, la mulți ani îngerul nostru! La mulți ani, Thea Iris Selena! ”, a scris prezentatoarea TV, vizibil emoționată și mândră.