Cu lacrimi în ochi, Valeria a părăsit competiția stilului. Eliminare la “Bravo, ai stil!” după Gala Moulin Rouge

Gala “Moulin Rouge”, din această seară, s-a încheiat cu eliminarea din competiția “Bravo ai stil!” a concurentei Valeria.

Autor: Radu Constantin

După o seară tensionată, în care cele nouă competitoare au dat tot ce au avut mai bun din punct de vedere stilistic și artistic, pentru a demonstra că merită să rămână în lupta pentru marele titlu, pentru una dintre acestea, Valeria, competiția a luat sfârșit.

Performanțele concurentelor, prin prisma notelor venite din partea juraților, le-au poziționat pe Irina, Bianca și Nadina în top trei cele mai bune concurente, din această Gală, Irina, acumulând punctajul maxim, 15 puncte, Bianca, 14 puncte, și Nadina, 13 puncte.

Cristina, Valeria și Bianca au fost concurentele nominalizate pentru eliminare, iar cea din urmă a fost salvată datorită steluțelor primite din partea juraților, pe parcursul săptămânii. 

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Raluca Bădulescu, reacție fermă la jurizarea unei concurente la ”Bravo, ai stil!”: ”Tu nu știi atâta modă”

Citeste si: Iubitul Nadinei, cea mai frumoasă declarație de dragoste, chiar în fața juraților emisiunii “Bravo, ai stil!”

Citeste si: Maurice, dans senzațional la Bravo, ai stil! În emisiune a fost reținut, însă în culise a făcut un show de zile mari!

Momente pline de suspans au avut loc aseară, până când moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a spus “stop vot” pentru că, atât Cristina, cât și Valeria se aflau în topul preferințelor telespectatorilor.

În cele din urmă, publicul a decis ca Valeria să fie scoasă din luptă pentru marele titlul “Bravo, ai stil!”, votând-o în proportie de 5,4%, Cristina fiind susținută de către admiratori, în proporție de 26%.

“Îți multumim pentru tot ce ne-ai oferit! Știu că ne vei face mândri de tine, de acum înainte! Șterge-ți lacrimile și mult succes!”, i-a

transmis Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului, concurentei care a părăsit competiția cu lacrimi în ochi. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies