Cu scuterul prin oraș? Pro și contra

Scuter. Nu, nu Scooter, aia e o formație. Acum vorbim despre scutere, visul oricărui adolescent care se dă pe pantă cu bicicleta, purtând o geacă de piele.

Merită să ne plimbăm cu ele prin Bucureștiul aglomerat sau nu? Poți să optezi ce vrei tu, poți chiar să te întorci la varianta cu pedale și, desigur, orice alegi poate fi cumpărat fără stres cu ajutorul unui card de cumpărături.

Poate că ți se pare puțin cam riscant. Și poate că ai dreptate. Traficul din București de exemplu este un haos și pentru mașini, deci cu atât mai mult pentru biciclete sau scutere.

Trebuie să fii foarte precaut și să te echipezi cum trebuie. Partea bună e că sigur te miști mai lejer printre străduțe. Un alt avantaj ar fi parcarea. Fiind micuț, scuterul încape oriunde. Oriunde e permis, desigur.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Poate unul din cele mai mari avantaje este senzația în sine. E ceva la mijloacele de transport cu ghidon care inspiră așa un aer de libertate. Bine, mai puțin când doar stai la roșu din semafor în semafor. Pentru că ești mereu afară. Și dacă nu e plăcut afară nu e plăcută nici plimbarea. Dar asta face ca serile alea de vară în care în sfârșit simți o urmă de briză să fie și mai valoroase. Poate fi o alternativă bună pentru mersul la job, însă dacă ai un program de muncă foarte comun, adică dacă trebuie să pleci pe la nouă spre birou și pe la șase înapoi spre casă, s-ar putea să te lovești de

cea mai incomodă aglomerație posibilă. 

În trafic sau nu, ce e plăcut e faptul că nu schimbi vitezele. Probabil toți cei care dețin o mașină și circulă frecvent prin București știu deja că ambreiaj – a-ntâia – un pic a doua – ambreiaj – frână constituie cea mai mare parte din experiența din trafic. Petrecem atât de mult timp blocați în trafic, înaintând câte un metru la fiecare trei minute, visând la o mașină hidramată care să-și schimbe singură vitezele.

Ei bine, când vine vorba de scuter nu trebuie să schimbi nimic, pentru că nu ai ce. Ai pornit, ai accelerat, te-ai oprit și tot așa.

În final, e despre ce îți place și despre cum practici ceea ce îți place. Adică e important să ai grijă de tine în timp ce te bucuri de o plimbare cu scuterul. Alege un scuter bun, pe care te poți baza și folosește un card la fel de bun precum CardAvantaj pentru a-l cumpăra!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Chinezesc 3 august 2021. Previziuni astrale pentru primele zile ale lunii august

Răceală sau gripă: cum faci diferența?

Calendar ortodox marți, 3 august 2021. Este pomenita Sfânta Cuvioasă Teodora. Ce sărbătoare este în calendar

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies