Culisele iubirii a debutat în forță! Bianca Comănici, prezentatoarea emisiunii, deține informații incendiare: "Am aflat deja câteva detalii picante despre concurenți"

”Culisele iubirii” a avut un debut în forță, iar Bianca Comănici promite ediții care mai de care mai de succes și cu multe secrete ce vor fi dezvăluite.

Autor: Karina Morar

In articol:

Bianca Comănici a dat startul emisiunii ”Culisele iubirii”, iar ceea ce le pregătește fanilor emisiunii prezentată de Andreea Mantea întrece orice imaginație.

Vedeta spune că deja a intrat în posesia câtorva secrete legate de cei 14 concurenți și este gata, ca la momentul potrivit, să le facă publice.

Citeste si: Ei sunt cei 14 concurenți din „Casa iubirii”. Șapte fete și șapte băieți au pășit cu încredere în emisiunea prezentată de Andreea Mantea și sunt gata să-și întâlnească marea iubire 

Culisele iubirii a debutat în forță

Bianca Comănici

[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici, prima ediție din „Culisele iubirii”

Prezentatoarea emisiunii online se declară extrem de încântată de rolul pe care îl are, dar și de ceea ce a descoperit în casa unde se vor lega iubiri așa cum rar îți este dat să vezi.

”Mă bucur să mă aflu pe această canapea. În fiecare luni și miercuri o să vă povestesc ce se întâmplă în ”Casa iubirii”. Am aflat deja câteva detalii picante despre concurenți. Sunt încântată că alături de dumneavoastră pot comenta toate gesturile și cuvintele concurenților, de cele mai multe ori, acestea le vor trăda adevăratele sentimente”, a spus Bianca Comănici în emisiunea ”Culisele iubirii”.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Mai mult decât atât, bruneta, știind din propria experiență, este sigură că în curând, pe lângă frumusețea pe care o afișează cei 14 tineri dornici de iubire, vor scoate la

iveală și sentimentele pe care le au, antipatiile față de cei din jur și dorințele ascunse.

”Astăzi am cunoscut concurenții care au intrat în ”Casa iubirii”, sunt frumoși, expresivi, dar încă nu știm ceea ce gândesc, dar, cu siguranță, vom afla în perioada următoare”, a completat prezentatoare.

Și pentru că se anunță un sezon pătimaș, Bianca Comănici îi îndeamnă pe cei care urmăresc emisiunea ”Casa iubirii” să îi fie alături în experiența din culisele show-ului. Doar așa, fanii concurenților vor putea fi cu un pas mai aproape de ceea ce se întâmplă în show-ul matrimonial de la Kanal D.

”Sper că sunteți nerăbdători, ca și mine, să aflați ce se întâmplă în ” Casa iubirii”. Eu le doresc concurenților să se bucure de această experineță, este unică și trebuie să trăiască fiecare clipă.  Cu dumneavoastră mă revăd miercuri, de la ora 16:00, cu un invitat, să povestim despre concurenți, să îi cunoaștem mai bine ”, a mai spus Bianca.

Citeste si: “Casa iubirii” va primi invitaţi speciali în fiecare sâmbătă: specialişti în diferite domenii şi artişti ai momentului sau chiar membri ai familiilor concurenţilor

Așadar, nu ratați emisiunea ”Culisele iubirii”, difuzată în fiecare luni și miercuri, de la ora 16:00, pe Wowbiz.ro, WOWbiz Facebook și canalul de Youtube WOWnews.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Doriana Burean (Dori) de la Casa iubirii, emisiunea de dating de la Kanal D. „Sunt complicată uneori și cam încăpățânată”

Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii. Tânăra este concurentă în show-ul de la Kanal D alături de sora sa geamănă

Cine este Ştefania Alina Drugă de la Casa iubirii. Studenta de 19 ani vrea să-și găsească jumătatea: „Căsătoria reprezintă un legământ puternic” 

Săptămâna deciziilor importante pentru Lei, Pești și încă 4 zodii

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies