Culiță Sterp a fugit în Canada de teama coronavirusului, iar fanii l-au desființat: „Câte escale ai făcut până acolo, pe lângă câți oameni ai trecut ? Ești inconștient și alergi după bani cu prețul propriei vieți”

Culiță Sterp a fugit în Canada de teama coronavirusului, fiind taxat de admiratori.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Culiță Sterp a fugit în Canada de teama coronavirusului, dar nu toți sunt de acord cu decizia lui. El s-a pozat în Toronto și a postat: „Dumnezeu să ne ajute pe toți să trecem cu bine peste aceste vremuri grele cu care se confruntă omenirea acum! Aveți grijă de voi, oriunde v-ați afla! Vă pup!” (citește anunțul cutremurător al lui Garcea, afectat de coronavirus)

Citeste si: Grupa de sânge predispusă la infecția cu coronavirus. Iată ce au descoperit cercetătorii chinezi

Citeste si: Noul coronavirus poate supravieţui timp de mai multe ore în aer liber, relevă un studiu

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

„Chiar era nevoie sa te mai pui pe drumuri in perioada asta ? Serios acum, cate escale ai facut pana acolo, pe lângă cati oameni ai trecut? Un nenorocit a venit din Spania cu avionul pe Otopeni si acum 60 de persoane sunt in izolare, mai e ceva sigur acum? Încep să văd cine e ala inteligent si înțelept dintre tine si Carmen, ea sta acasa tu esti inconștient si alergi după bani cu pretul propriei vieți.”, a postat un fan a cărui părere a fost apreciată de sute de alți internauți.

Culiță Sterp a fugit în Canada de teama coronavirusului. România  a intrat în stare de urgență 

Luni dimineață, România  a intrat în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, într-o declarație de presă, că activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice va fi suspendată. Este vorba de activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

Ministrul a mai anunțat că se suspendă suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise.Se interzice desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participare a peste 100 de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de peste un metru. De asemenea, se suspendă toate zboruile către şi dinspre Spania, pentru 14 zile, din 18 martie, ora 18.00.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coronavirus. O româncă a povestit cum e situația în Spania: „Militarii te urmăresc până la magazin, te aşteaptă după ce cumperi pâine…”

Singura veste bună în plină epidemie de Coronavirus. Surpriză pentru bucureșteni

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Nicoleta Nucă, mesaj dur pe internet, în plină pandemie de coronavirus: „Facem provizii ca pentru Apocalipsă”

Simona Halep, donație pentru spitalele din București și Constanța, în plină pandemie de coronavirus: Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies